Region

KONTROVERZNA ALBANKA ŠETA ULICOM VIŠE GOLA NEGO OBUČENA: Navukla mrežu, a CRNE GAĆE I BRADAVICE bodu oči! (FOTO)

Autor Anđela Pešić Izvor mondo.rs

Muzička zvezda albanskog porekla napravila je spektakl nasred ulice u skandaloznom izdanju.

Izvor: Profimedia/KGC Photo Agency LLP

Muzička zvezda albanskog porekla rođena na Kosovu, Rita Ora, ne prestaje da provocira javnost. Pevačica koja je razbesnela Srbe kada je svojevremeno zahtevala da "Apple" kompanija uvrsti Kosovo na mapu kao nezavisnu državu, pojavila se na jednoj rođendanskoj zabavi u kritičnom stajlingu.

Slobodno se može reći da je Rita obukla samo gaće u crnoj boji. Na sebe je navukla mrežu sa kapuljačom u boji kože, ali džaba. Deluje da je više gola nego obučena, s obzirom na to da se apsolutno sve videlo - od zadnjice do bradavica koje je Rita prekrila flasterima. U vrtoglavo visokim cipelama na štiklu, Rita je pokazala sve svoje tetovaže, dok je celokupan stajling upotpunila nakitom.

Korisnici društvenih mreža nisu oduševljeni ovim izdanjem. Čini se da poznate zvezde koje se trude da izgledaju što drugačije i unikatnije, zapravo samo uprskaju svoju zamisao. Neukusnim odabirom zarade negativne kritike modnih znalaca, a kažu da je publika najbolji sud. Ako je suditi po komentarima, pevačica nije dobro prošla.

"Kakav neukus", "Ovo je odvratno", "Nikad ne bih ovako izašla na ulicu", "Bolje gola da je izašla", "Ne znam šta im znače ove mreže, ovo je katastrofa", "Što žena sebe zna da upropasti...", samo su neki od komentara. Rita voli provokativna izdanja i takve fotografije, što dokazuje i fotka iz kade koja je izazvala burne reakcije. Pogledajte kako je sinoć izgledala:

 ...a evo kako se Rita fotkala u kadi:

Tagovi