Region

OGLASILA SE POZNATA BEOGRADSKA PEKARA U KOJOJ JE MIŠ ŠETAO PO KOLAČIMA! U poruci sve objasnili, "Opravdanja za ovo nema"

Autor Anđela Pešić Izvor mondo.rs

Poruka "Skroz dobre pekare" se pojavila na Instagram stranici moj_beo_grad.

Izvor: Instagram/screenshot/moj_beo_grad_/printscreen

Danas se na društvenim mrežama pojavio snimak iz poznate pekare koji je zgrozio celu Srbiju. Za one koji nisu upućeni, na snimku se vidi miš u vitrini sa kolačima. U pitanju je poznati lanac "Skroz dobra pekara" koji posluje širom Srbije, u Beogradu, Novom Sadu, Smederevu, Pančevu Šapcu i drugim manjim gradovima. 

Posle ovog šokantnog snimka oglasila se i pekara, ali ne zvaničnim saopštenjem već se njihova poruka pojavila na Instagram stranici moj_beo_grad. U poruci, koju su poslali zabrinutoj mušteriji, pekara navodi da za ovakvo nešto nema opravdanja, te da se ovakav propust više neće ponoviti.

Izvor: screenshot

"Poštovana, u pitanju je objekat u Požarevcu. Odmah je kompanija odreagovala, povukla i otpisala sve kolače iz vitrine. Izvršena je dodatna deratizaccija i dezinfekcija. Nismo imali ovakvih situacija do sada. Nažalost, objekat je u jednoj staroj zgradi. Mi smo, što se tiče poslovnog prostora, sve odradili kako treba. Renovirali smo objekat, ali prizemlje zgrade i podrumi su u lošem stanju i tu je problem. Sve je ispomerano i ponovo je odrađena deratizcija tako da se ovakav propust više neće ponoviti. Srdačan pozdrav", odgovorili su iz pekare.

Evo kako je miš grickao kolače: