Region

LIKVIDACIJA U TC UŠĆE PLAĆENA 50.000 EURA! BIVŠI MUŽ STARLETE TIPOVAO ŠARCA: Svjedok - saradnik otkrio sve MRAČNE TAJNE

Autor Anastasija Đonović Izvor Kurir

Svjedok saradnik Srđan Lalić otkrio je juče da je ubistvo Aleksandra Šarca u Beogradu organizovao Nikola Vušović, zvani Džoni sa Vračara! Lalić je tokom svjedočenja izjavio da je kriminalna grupa Veljka Belivuka i Marka Miljkovića planirala ubistvo Šarca.

Izvor: Kurir

On je detaljno opisao kako su pokušavali da ga namame preko skaj telefona škaljarca Mila Radulovića Kapetana, kog su Belivuk i Miljković oteli u Crnoj Gori. Međutim, Šarac nije nasio, ali su oni nastavili da ga prate sa namjerom da ga likvidiraju.

Navodno, oni su sumnjali da on učestvuje u pratnji Belivuka i Miljkovića za škaljarski klan. - Postavili smo kameru ispred kuće Aleksandra Šarca, znali smo da je dobio blindu od škaljarskog klana i pet kilograma kokaina. Bio je jako oprezan, uvijek je nosio pancir. Razmatralo se da se prvo ubije njegov kum, mislim da je bio Milanče, na skaju Salvatore - rekao je Lalić a onda šokirao tvrdeći da je Aleksandra Šarca u Tržni centar Ušće u kom je ubijen 17. oktobra 2020. namamio Nikola Kačarević, bivši muž starlete Tamare Đurić.

- Šarac je ubijen pošto ga je u tržni centar namamio Kačarević, a izvršioca je angažovao Nikola Vušović i obećao mu 50.000 eura. To znam jer se Radoje Zvicer žalio da mu Vušović traži pare jer nema da isplati pucača - otkrio je Lalić.

Naveo je da su tokom pracenja Šarca, nadzirali i rođendan njegove žene, kao i da se sa udovicom posle ubistva dopisivao Marko Miljković. - Predstavio se kao pripadnik škaljarskog klana i tražio da mu da njegov blindirani automobil - rekao je on.

Šarac je, podsjetimo, u sačekuši u tržnom centru bio teško ranjen, ali je devet dana kasnije preminuo u Urgentnom centru. Za ubistvo je osumnjičen Lazar Ilić (25) iz Kraljeva, koji mu je kobnog dana s leđa prišao i iz "berete" sa prigušivačem ispalio mu dva hica u glavu.

- Šarac se 17. oktobra oko 16.30 dovezao svojim blindiranim "mercedesom" u garažu tržnog centra. Vozilo je parkirao na mestu za invalide i ušao u zgradu. Posle nekog vremena vratio se u garažu i krenuo ka kolima. Ubica mu je tada prišao s leđa i ispalio dva hica u potiljak - podseća izvor i dodaje da je osumnjičeni imao crvenu jaknu, kacket i hirušku masku.

- Pištolj je nakon pucnjave bacio u žbunje ispred tržnog centra, gdje su ga forenzičari kasnije pronašli - podsjeca izvor. Lazar Ilić, podsjetimo,uhapšen je u Budvi 22. januara prošle godine i to zbog sumnje da je sa još jednim sugrađaninom planirao likvidaciju Marka Ljubiše Kana, visokopozicioniranog pripadnika škaljarskog klana i prijatelja Luke Bojovića.

Lazar Ilic tada je identifikovan kao pucac na osnovu snimaka sigurnosnih kamera, ali i zbog specificnog hoda. Uhapšen je 22. januara u Budvi, zajedno sa svojim sugradaninom Strahinjom Savicem, gdje su planirali likvidaciju Marka Ljubiše Kana, visokopozicioniranog člana škaljarskog klana i prijatelja Luke Bojovića.