Region

PERUNIČIĆ U MARBELJI UBIJEN USRED BIJELA DANA: Ovo je Crnogorac o čijem je ubistvu pričao Lalić

Autor Anastasija Đonović Izvor Kurir

Među brojnim ubistvima o kojima je svjedok saradnik Srđan Lalić govorio na suđenju Belivukovom klanu vjerovatno najmanje poznato ovdašnjoj javnosti je ono sa Marbelje, gdje je likvidiran Miloš Peruničić.

Izvor: Kurir

Crnogorac iz Bara, koji je dovođen u vezu sa ubistvom Ive Pukanića 2009. u Zagrebu, iako je u to vrijeme bio u zatvoru u Sremskoj Mitrovici zbog čuvene pljačke "Delta banke" u Beogradu.

Lalić je o ubistvu Peruničića sredinom 2020. godine rekao:

"Nemanja Simić Simke i Duško - Džigins Kan boravili su u Španiji. Simke je imao potjernicu zbog pucnjave kod nekog tržnog centra na Karaburmi, a i ovaj drugi je bio pod potjernicom. Peruničić je bio kum Alana Kožara. Miljković je preko šuraka saznao da je Peruničić tamo".

Peruničić je ubijen usred bijela dana nasred ulice. Prišao mu je muškarac obučen u mornarsko odijelo i ispalio nekoliko hitaca u njega.

"Simke je pucao na njega na onom pješačkom prelazu, a Džingis je bio vozač. Imali su neke probleme sa motorom, nije htio da upali, pa su nađene neke potkape sa njihovim DNK i uhapšeni su. Krili su se u Marbelji, ja sam obezbijedio skaj aparate, poslao ih preko rent-a-kara, a posle smo im ubacili i kada su uhapšeni", otkrio je Lalić.