Region

PIJAN TUKAO I GRIZAO ŽENU I DIJETE (6) U BEOGRADU! Posle sjeo za volan pa se ZAKUCAO u banderu

Autor Kristina Milović Izvor mondo.rs

Čovjek koji je prebio ženu i djete u Ripnju, a zatim doživio nesreću, prebačen je u bolnicu sa teškim tjelesnim povredama!

Izvor: Mondo/Stefan Stojanović

U beogradskom naselju Ripanj dogodila se prava drama oko 13 sati u subotu. Branislav L. (38) u alkoholisanom stanju tukao je i grizao svoju nevenčanu suprugu Marinu P. (32), nakon čega je sjeo za volan i zakucao u se u banderu, piše "Blic".

Nakon prijave žene da ju je muž fizički napao, policijska patrola iz stanice Voždovac je odmah reagovala. Utvrđeno je da pored Marine povrede ima i njihovo šestogodišnje djete. Po dolasku patrole na lice mjesta, Branislav nije zatečen kod kuće, dok su Marina i mališan prevezeni na Institut za majku i djete.

"Nepunih sat i po vremena kasnije, u 14.30 sati prijavljena je saobraćajna nesreća u ulici Put za Mandića kralj. Utvrđeno je da je Branislav sletio sa kolovoza i udario u betonsku banderu", kaže za "Blic" izvor blizak istrazi.

Branislav je prevezen u Urgentni centar gdje su mu konstatovane teške tjelesne povrede. Drugo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu zatražilo je da se protiv Branislava podnese krivična prijava za nasilje u porodici, kao i da se sačeka mišljenje ljekara o njegovom zdravstvenom stanju zbog njegovog zadržavanja. U cijeli slučaj je uključen i Centar za socijalni rad.