Region

KRVAVI OBRAČUN U BEČU! Srbina jurili Bugari zbog torbe, on nožem teško ranio jednog - blizu stana pronađeni NARKOTICI?!

Autor Mirela Ljumić Izvor mondo.rs

Dva bugarska državljanina napala su jednog Srbina u Beču, a povod napada je navodno bila torba prepuna droge.

Izvor: YouTube/Printscreen/South East 999 Videos

Dva muškarca bugarske nacionalnosti, starih 28 i 31 godinu, napala su državljanina Srbije (25) na stepeništu stambene zgrade u Beču, a tamošnja policija sumnja da im je namjera bila da mu preotmu drogu. Kako prenose autrijski mediji, sumnja se da je mladić iz Srbije dilovao drogu u Beču. On se, kako se sumnja, u utorak oko 13.15 sati, sreo sa dvojicom državljana Bugarske u hodniku jedne zgrade.

"Navodno, Bugari su ga tada napali i pokušali su da mu otmu torbu punu narkotika. Kada je napadnut, počeo je da se brani", prenosi autrijski "Hojte".

Tada je državljanin Srbij, kako navodi "Hojte", izvadio nož i više puta ubo Bugarina (28), te mu je teško povrijedio gornji dio tijela. Kada je policija došla, sva trojica su pobjegla. Međutim, dvojicu “pljačkaša” droge policija je uhapsila ubrzo nakon incidenta, a zaplijenjena je i torba puna droge.

Bugarin (28) dobio je hitnu medicinsku pomoć od profesionalne spasilačke službe i kasnije je prebačen u bolnicu sa povredama opasnim po život. Inspektori su uhapsili Srbina (25), osumljičenog dilera droge i ubrzo nakon toga u blizini njegovog stana zaplijenili su 180,2 grama heroina, 4,6 grama marihuane i 280 eura u gotovini.