Region

RASPISANA POTRAGA ZA MAJKOM KOJA JE KRVNIČKI PREBILA DIJETE! REAGOVALO TUŽILAŠTVO: Otkriveno gdje se djeca sada nalaze

Autor Mirela Ljumić Izvor mondo.rs

Procurio je uznemirijuć snimak na kome se vidi majka koja besomučno bije malo dijete, nakon čega je reagovao Centar za socijalni rad.

Izvor: YouTube/Printscreen/RTS Sajt - Zvanični kanal

Drugo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu je odmah nakon saznanja o video-snimku nasilja nad detetom sazvalo vanredni sastanak Grupe za koordinaciju i saradnju za Opštini Grocka i u saradnji sa Centrom za socijalni rad i policijskom stanicom Grocka odmah preduzelo sve mjere u cilju utvrđivanja svih okolnosti vezanih za ovaj događaj i zaštitu djeteta.

Rezultat vanrednog sastanka Grupe u Beogradu jeste da su utvrđeni identiteti svih učesnika događaja, da su dva djeteta pregledana kod ljekara tokom noći, posle čega su izmještena iz porodice u odgovarajuću ustanovu socijalne zaštite, a da je za majkom raspisana potraga, s obizrom da nije dostupna državnim organima.

Majci oduzeta djeca

Ženi koja je besomučno tukla trogodišnju djevojčicu, noćas su oduzeta djeca. "Noćas je došla policija sa ljudima iz Centra za socijalni rad i odveli su djecu", potvrdio je  suprug žene koja je tukla njihovo dijete. Oni imaju i jednogodišnjeg dječaka, koji je takođe noćas izmješten iz porodice.

U Centru za socijalni rad je zakazan razgovor. Kako mediji saznaju od mještana Grocke, ovu ženu često viđaju po gradu kako sa djecom prosi.

"Ovo ti je za Zorana. Zbog tebe je naš Zoran u zatvoru. Milice, zašto diraš Zorana", govori žena dok krvnički udara šakom dijete po glavi. Žena u jednom trenutku djevojčicu, koja se guši u suzama, baca na pod i nastavlja sa prijetnjama. "Još nisam završila, dođi ovamo, nisam završila, nemoj da te jurim. Ako ti dođem gotova si", izgovara žena sa snimka.