Region

ČEDINA ŽENA HTJELA DA NAPUSTI SRBIJU, SVAĐA IZBILA ZBOG STANA: Jovanović htio da plati 650.000€, Jelena poludjela!

Autor Kristina Milović Izvor mondo.rs

Svađa između Čede Jovanovića i njegove supruge Jelene izbila je zbog otkupa stana u kome trenutno žive.

Izvor: MONDO/Stefan Stojanovć

Čedomir Jovanović i njegova supruga Jelena navodno su se posvađali zbog otkupa stana od 650.000 eura na Novom Beogradu u kome Jovanovići žive već deceniju, nezvanično saznaje Kurir.

Jovanović stan u Bulevaru Zorana Điniđića iznajmljuje već deceniju za oko 2.000 eura mjesečno, a ta nekretnina je trenutno oglašena na prodaju. Supruga Jelena pobjesnjela zbog te ideje, jer već dugo želi da napusti Srbiju, gdje je duboko zabrinuta za bezbjednost supruga, ali i cijele porodice.

"Jovanovići već deceniju iznajmljuju stan na Novom Beogradu za 2.000 eura mjesečno. U Beograd je poslednjih mjeseci došlo puno i Rusa i Ukrajinaca, i cijene nekretnina su otišle u nebesa, pa je vlasnik tog stana odlučio da je sada idealan trenutak da ga proda. Kako Jovanovići tu žive već dugo i mnogo su ulagali u stan, stanodavac je prvo njima ponudio da ga otkupe. Čeda mnogo voli Novi Beograd kao kraj, u ovom stanu su im odrastala djeca, a on i Jelena su mnogo i ljubavi i novca uložili u opremanje... Koliko sam načuo, Jovanović ima novac za učešće, a ostatak iznosa bi isplaćivao iz kredita. Baš tog jutra kad je izbio haos koji se završio i odlaskom u policiju, Čeda je krenuo u banku kod prijatelja da se raspita o kreditu", priča za Kurir izvor iz političarevog okruženja i objašnjava:

"Jelena je pobjesnjela kada je čula za ovo! Ona već godinama živi pod pritiskom, veoma je zabrinuta za bezbjednost supruga i bukvalno pretrne od straha svaki put kad on izađe iz kuće, naročito nakon njegovog sukoba s navijačima ispred zgrade prošle godine. Najmirnije se osjeća van Srbije i ubjeđuje muža da se isele. Djeca su im porasla, sin Mihajlo već studira u inostranstvu, a uskoro će i ćerka Jana... Jelena smatra da ih više ništa ne vezuje za Srbiju, plus da im se ovdje samo "pakuju" afere. Čeda još nije spreman da napusti grad u kojem je odrastao, školovao se i gradio političku karijeru, iako je i sam svjestan da bi mu život u inostranstvu bio mirniji, ali odlučiće ono što je najbolje za cijelu porodicu.

Jovanović je za Kurir potvrdio da vlasnik stana s kojim je imao ugovor o desetogodišnjem zakupu sada želi da proda nekretninu, ali je negirao da je cijena stanarine 2.000 eura.

"Tokom godina smo stan adaptirali za porodicu sa četvoro djece, pregrađivali, mijenjali parkete, radijatore, namještaj, a vlasnik stana nam je na konto toga umanjio cijenu zakupa. Prije dvije nedelje nas je pitao da li smo zainteresovani za kupovinu stana, on nije mislio da ga prodaje, ali Rusi ne pitaju koliko košta i shvatio je da je ovo idealan trenutak. Ponudio nam je nižu cijenu zbog naših ulaganja, ali i da nam od prodaje vrati dio novca za ulaganja... Nema iznosa, mora da se izvrši procjena stana. Nemam svoj stan jer živim ovaj ludi život, bilo mi važnije da skupim pare za kampanju, nego da kupim sebi nekretninu", kazao je Jovanović za Kurir i dodao da nije donio nikakvu odluku:

"Volim Novi Beograd, tu sam odrastao, živim u Zoranovoj ulici... Imamo par porodica u ovoj zgradi s kojima se družimo. Sa druge strane, mnogo ljudi mi je skretalo pažnju da je ovde teže sačuvati moju bezbjednost, ne zna se ko će na vrata da mi dođe, na koga ću naleteti napolju... Drugi sam čovjek kad odem u inostranstvo, razumijem što se porodica uželjela mira. Nema tu nikakve senzacije, moram da vidim gdje bi djeca voljela da žive", rekao je Jovanović.

Podsjećamo, 12. oktobra u medijima je osvanula vijest da su se Jovanovići potukli u stanu, a da je Čedu policiji prijavila tašta. Međutim, oboje su to kasnije negirali.