Region

APOTEKARKA ANA OBJAVILA NOVI VRELI SNIMAK: U koži i mreži, pleše i uvija se! Pokazala bujne grudi, komentari pljušte

Autor Anastasija Đonović Izvor mondo.rs

Zgodna apotekarka, Ana Milanović, veoma je popularna na Tiktoku gdje ima preko 120.000 pratilaca.

Izvor: TikTok/Screenshot/anamilanovic23

Atraktivna apotekarka i medicinska sestra iz Kragujevca Ana Milanović tokom epidemije koronavirusa osvojila je pažnju javnosti svojim izazovnim izdanjima i video snimcima iz apoteke koje je dijelila na svoj Tiktok nalog.

Ona se često snimala kako pjeva i pleše u duboko dekoltiranoj medicinskoj uniformi u svojoj apoteci. Kao medicinska sestra u kovid centru u Kragujevcu, Ana je, kako je svojevremeno rekla, željela da sebi i dugima skrene misli i zabavi ljude.

"Moji prijatelji znaju koliko sam ja uvijek bila pozitivna i optimistična. Oni su me i nagovorili da počnem da snimam za Tik Tok. Svi smo preumorni, rad sa kovid pacijentima nam je svima nezamislivo naporan pa nam je jedini ventil za opuštanje zabava preko društvenih mreža", pričala je Ana.

Ana sada ima 129.000 pratilaca na Tiktoku, a na ovoj društvenoj mreži je i dalje aktivna, a zbog izazovnog plesa u uskim haljinama komentari samo pljušte:

"Ženo svaka cast, pa ti grmiš", "Najjača si na tik toku respekt", "Magija si", samo su neki od komentara ispod njenih objava, a pojedini su je uporedili sa pjevačicom Elmom Sinanović.

Pored posla u Univerzitetskom kliničkom centru, Ana je vlasnica apoteke u Kragujevcu.