Region

UHAPŠENI SE SMIJAO INSPEKTORIMA! Ubijen mladić (30) u pucnjavi u Krnjači, dva muškarca su privedena! (FOTO, VIDEO)

Autor Kristina Milović Izvor mondo.rs

Uhapšena su dvojica muškaraca zbog ubistva u Krnjači!

Izvor: Kurir / Ana Paunković

Zbog ubistva mladića u Krnjači, uhapšena su dva muškarca, A.V. i L.K. Stradao je mladić N.S. (30) u Ulici Dejana Medojevića, nedaleko od Zrenjaninskog puta. Prema prvim informacijama, jurnjava kolima je prethodila pucnjavi. Policija i Hitna pomoć su i dalje na terenu, uviđaj je u toku.

Pogledajte fotografije sa mjesta zločina u Krnjači

Jedan od uhapšenih mladića, sa lisicama na rukama i u majici kratkih rukava objašnjava pripadnicima MUP Srbije šta se dogodilo. Trenutno inspektori traže pištolj kojim je izvršen zločin.

"Istraga je u toku i ona će utvrditi sve detalje ubistva, kao i motiv. Inspektori traže pištolj kojim je izvršen zločin u obližnjoj bari", kaže Kurirov sagovornik i dodaje da Pripadnici Interventne jedinice drže uhapšenog iznad bare, dok inspektoru govori gde je bacio pištolj. U jednom trenutku uhapšeni se sa lisicama na rukama nasmijao na riječi istražitelja da mu trebaju čizme, jer je voda u potoku duboka. Istražitelj je u vodu ušao sa grabuljama i pretražuje teren, a u međuvremenu je dobio i čizme kako bi lakše pretražio teren.