Region

LEGIJA IMA 4 ĆERKE I SINA KOJI NIJE NJEGOV: Mezimice osuđenog komandanta kriju se od javnosti, a ovako izgledaju (FOTO)

Autor Anastasija Đonović Izvor mondo.rs

Ko su ćerke Milorada Ulemeka Legije?

Izvor: YouTube/Printscreen/ SmokeDimi

Bivši komandant Crvenih beretki i pripadnik Srpske garde, Milorad Ulemek Legija svojim izgledom, ali i postupcima intrigirao je srpsku javnost. Legija već godinama izdržava zatvorsku kaznu za jedan od najvećih zločina s početka 2000. godina - ubistvo predsjednika Vlade Srbije Zorana Đinđića, a brojni detalji iz njegovog života s vremena ne prestaju da iznenađuju javnost. 

Legija se dvaput ženio. Prije nego što je upoznao Aleksandru Ivanović sa kojom ima troje djece, Milorad Ulemek Legija je bio u braku sa novinarkom Majom Luković, čije je prezime uzeo i sa kojom je dobio ćerku Nikoliju, a koja sada ima 23 godine. Prema nepotvrđenim pričama Ulemek je otpočeo zajednički život sa Aleksandrom, udovicom svog kuma Šuce čijeg je sina iz prvog braka prihvatio, a ona ga redovno posjećuje u zatvoru i dovodi mu kćerke.

Prva žena Milorada Ulemeka Legije i njihova zajednička ćerka Nikolija su se 2014. godine preselile u Kanadu. Međutim, nedugo nakon toga, zbog navodne torture vršnjaka u Torontu, one se nakon nekog vremena vraćaju u Srbiju. Nikolija je po dolasku u Srbiju navodno samo dvaput posjetila oca Milorada, koji u dijelu zatvora "Zabela", poznatom kao "Alkatraz", služi kaznu od 40 godina, a prvi put ga je vidjela tek kada je imala devet godina.

Pogledajte kako izgleda Legijina ćerka: