Region

KRAJ TALAČKE KRIZE U BEORADU! Policija uletjela u automehaničarku radnju i uhapsila napadača!

Autor Anastasija Đonović Izvor mondo.rs Izvor Kurir

Kraj talačke krize koja je potresla Beograd, napadač je uhapšen!

Izvor: Kurir

Talačka kriza na Karaburmi okončana je poslije više od tri sata! Policija je upravo uletjela u automehaničarsku radnju i izvela otmičara.

Vlasnik automehaničarske radnje je Slobodan Trifunović (65) kome je zbog moždanog udara jedna strana tela paralisana. Stevan J. je navodno dolazio da popravlja skuter kod njega.

"Mladić koji je napravio talačku krizu je svakodnevna mušterija. Dolazi tu i često je u alkoholisanom stanju. On je i juče napravio haos. Lomio je svoja kola i niko nije mogao da ga smiri od prisutnih u radnji", kažu članovi porodice Slobodana Trifunovića.

Da podsjetimo, talačka kriza na Paliluli je trajala puna tri sata.Otmičar je uzeo i kao taoca držao vlasnika auto mehaničarske radnje Slobodana Trifunovića (65) oko 15.30 časova. Ubrzo je stigla policija, kao i specijalni pregovarački tim. Pregovarač je ubrzo ušao u objekat koji su opkolili pripadnici Interventne jedinice spremni da upadnu ako bude bilo potrebe za tim. Otmičar Stevan J. navodno je upao u automehaničarsku radnju i stavio nož pod grlo vlasniku Slobodanu Trifunoviću. Na lice mjesta je stigla i porodica napadača, a i porodica otetog Slobodana Trifunovića.

Tagovi