Region

KOLINDA GRABAR KITAROVIĆ PROMIJENILA LIČNI OPIS! Bivša predsjednica Hrvatske smršala - "Nikad ljepša i vitkija" (FOTO)

Autor Anđela Pešić Izvor mondo.rs

Kolinda Grabar Kitarović se pojavila na vaterpolo utakmici i gdje je sve zasjenila svojim izgledom.

Izvor: Instagram/screenshot/kolinda_gk

Nekadašnje hrvatska predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović se pojavila na finalnoj vaterpolo utkamici Evropskog prvenstva u Splitu gdje je bodrila hrvatske vaterpoliste koji su osvoji zlato pobedivši Mađarsku, i svi su primjetili koliko lijepo izgleda. Ona je nedavno napravila zaokret u svom životu kada je rješila da izgubi znatan broj kilograma.

Komentari na njen osvježen izgled nisu zaostali na društvenim mrežama. "Nikad ljepša i vitkija","Mi uvijek najmanje cijenimo naše dragulje.
Svjesni smo onog što smo imali tek kada izgubimo", "Izvrsna figura", "Divna lijepa žena" "Lijep struk", samo su neke od gomile komentara koja je fobila na objavi.

Inače je ona u intervjuu za Gloriju ranije pričala o ishrani i dijetama kada je rekla da joj je postalo važno šta unosi u organizam, ali da ne bi mogla na dijetu koja zahtjeva post.

"Zbog obaveza ne smijem da ostanem gladna jer u suprotnom mozak ne funkcioniše kako treba. Priznajem, ranije sam znala da se tješim hranom, pogotovo sendvičima posle napornog radnog dana, što me i dovelo do viška kilograma", rekla je Kolinda.

Pogledajte kako ona sada izgleda:

Ona je dodala da je danas ponosna što opet može da uđe u maskirne pantalone, kupljene prije deset godina u Americi.

"Mnogi me pitaju u čemu je tajna moje vitkosti, a ja kažem da dobru liniju zahvaljujem kretanju i mediteranskoj ishrani. Međutim, svima savjetujem da se prethodno posavjetuju s ljekarom ili nutricionistom", rekla je Kolinda.

Ona je iz ishrane skoro sasvim izbacila šećer, bijeli hljeb, kafu, crno vino zbog intolerancije na histamin, a od masnoća koristi isključivo domaće maslinovo ulje i malo maslaca.