Region

BELIVUKOVE VOJNIKE PRATILA ŽANDARMERIJA SA FANTOMKAMA! Opsadno stanje ispred Specijalnog suda, među prvima stigla i ona!

Autor Anastasija Đonović Izvor mondo.rs

Jake mere obezbeđenja se nalaze u okolini Specijalnog suda zbog nastavka suđenja Veljku Belivuku i njegovim "vojnicima".

Izvor: Kurir/Nenad Kostić

U Specijalnom sudu u Beogradu danas bi trebalo da bude nastavljeno pripremno ročište Veljku Belivuku i ostalim optuženima za sedam ubistava i brojna druga krivična dela. Pripadnici klana Veljka Belivuka koji su u pritvoru u Centralnom zatvoru prebačeni su maricama u zgradu Specijalnog suda.

Belivukove "vojnike" pratili su pripadnici Žandarmerije, sa fantomkama, naoružani dugim cevima. Belivuk i Miljković, podsetimo, nisu u maricama jer oni borave u pritvoru u zgradi suda i zatvorska straza sprovodi ih do sudnice.

U sud je jutros prvi stigao bivši rukometaš, okrivljeni Vojislav Đorđević, koji se brani sa slobode, zatim okrivljeni Vladimir Dimitrijević, koji nije skidao zaštitnu masku kako ne bi bio fotografisan. Među prvima je u sud ušla i jedina žena u klanu, Slađana Sekulić.

Pogledajte fotografije: