Region

UDALA SE ĆERKA POZNATOG HRVATSKOG TAJKUNA: Letele pare, pucalo se i iz pištolja! Srpsku pevačicu kitili evrima

Autor Kristina Mitrović Izvor mondo.rs

Lucija Šarić, ćerka jednog od najbogatijih Hrvata, Marijana Šarića, izgovorila sudbonosno "da".

Izvor: Instagram/lu_saric/screenshot

Lucija Šarić, bivša učesnica šoua "Život na vagi" i ćerka hrvatskog tajkuna Marijana Šarića, udala se ovog vikenda za dugogodišnjeg dečka Marka Lončareka.

Među zvanicima bile su neke od poznatijih hrvatskih influensera od kojih je svakako Anamaria Raič koja je u vezi sa Lucijinim bratom Antonijom.

Goste je zabavljao Mate Bulić i srpska folk pevačica Sandra Afrika. Zvanice su se, sudeći po storijima na Instagramu, i više nego odlično zabavili.

Lucija je podelila i snimke na kojima se vidi da su svoj prvi zajednički ples kao suprug i supruga otplesali na stihove Željka Joksimovića i njegove pesme "Nisam te zbog lepote voleo". Takođe, na snimcima koje je podelila na svom storiju, vidi se da je Sandra Afrika napravila dobru atmosferu, pa su je zvanice rado obasipale novcem.

Lucija je ćerka Hrvatskog tajkuna Marijana Šarića, osnivača Europatrejda. Europatrejd više od 20 godina zastupa Samsung za Hrvatsku, a osim njega zastupa i LG i "Philips", a sve to mu je donelo status jednog od najbogatijih Hrvata.

Podsetimo, Lucija je 2017. godine učestvovala u šou koji je namenjen ljudima koji imaju problem sa viškom kilograma. U šou je ušla s 133,7 kilograma i tokom boravka u njemu izgubila je 7,9 kilograma.