Region

SNIMAK IZ APOTEKE U SRBIJI ZAPALIO MREŽE! Tinejdžer Đorđe tražio BROMAZEPAM bez recepta, odmah krenuli da mu PAKUJU

Autor Kristina Mitrović Izvor mondo.rs

Tinejdžer Đorđe je objavio snimak iz jedne apoteke u Srbiji na mreže, a vrlo brzo je prikupio preko 70.000 pregleda.

Izvor: TikTok/Djolez99/Screensh

Na društvenoj mreži TikTok osvanuo je video koji je prikupio je više od 70.000 pregleda, a komentari su se samo nizali. Tinejdžer po imenu Đorđe je otišao u jednu apoteku u Srbiji i tražio da kupi lek bromazepam. Naglasio im je da nema recept, na šta su zaposleni u apoteci ipak krenuli po lek koji inače služi za smirenje i preporučuje se starijim ljudima.

"Mogu da kupim bromazepam, ali nemam recept", glasilo je njegovo pitanje, a zaposlena ga je upitala da li ima bar neki papirić, na šta je on odgovorio da nema. Žena ga je ubrzo nakon toga pitala od koliko miligrama mu treba lek, što je ukazivalo na to da je htela da ga proda. 

Na sledeće pitanje tinejdžera "kako se pije lek", stiglo je i objašnjenje, a zaposleni u apoteci su počeli da mu pakuju lek, bez obzira što je zabranjeno izdavati ovakve lekove bez recepta i to maloletnicima. Jedan od farmaceuta ga je upitao za šta mu je potreban lek, na šta je mladić ironično rekao da je video da ga svi piju pa bi i on, a zaposleni su počeli da se smeju.

Nakon što je Đorđe video njihovu reakciju, rekao im je da je samo želeo da proveri kako posluju jer je dobio informacije da se u toj apoteci prodaju ovakvi lekovi bez recepta i to maloletnicima i da će snimak objaviti na društvene mreže. "Došao sam zato što sam čuo da maloletnicima prodajete opojne lekove i vidim da možete da prodate lek koji se ne sme prodavati bez recepta. Ovo je sve snimljeno i ovaj video će otići na Internet i obići će Srbiju", rekao je mladić dok je izlazio iz apoteke.

Pogledajte snimak: