Region

UHAPŠEN I PETI SILOVATELJ IZ PRIŠTINE: Monstrumi 7 sati grupno zlostavljali djevojčicu (11) na više lokacija

Autor Anastasija Đonović Izvor mondo.rs

Policija je saopštila da je uhapšena i peta osoba osumnjičena za silovanje djevojčice (11) u Prištini.

Izvor: Instagram/Printscreen/serbialive_beograd/Ilustracija

U saopštenju policije se navodi da će dalje radnje u vezi sa osumnjičenima biti preduzete u saradnji i koordinaciji sa pravosudnim organima.

- Uhapšen je i peti osumnjičeni za kojim je policija tragala i nalazi se na saslušanju. Sve dalje policijske radnje u vezi sa osumnjičenim biće preduzete u saradnji i koordinaciji sa pravosudnim organima - navodi se u saopštenju.

Policija je prethodno jutros privela još dvojicu osumnjičenih dok su dvojica uhapšena dan ranije.

- Osumnjičeni za silovanje maloljetnice su Ekrem Redžepi (26) dok su njegov brat i druga dvojica privedenih maloljetni - saopštila je policija.

Redžepi je od ranije poznat policiji za slična krivična djela i na ročištu za određivanje pritvora branio se ćutanjem. Sud je braći u ponedjeljak odredio jednomjesečni pritvor.

Slučaj je policiji prijavila majka silovane djevojčice.

Majka je izjavila da je djevojčica napustila kuću u subotu uveče i da ju je pronašla tek poslije ponoći u lošem emotivnom stanju nakon čega joj je dijete priznalo šta joj se dogodilo.

Pred istražiteljima i službenicima socijalnog rada djevojčica je otkrila da ju je silovalo pet osoba na više različitih lokacija, a prema nezvaničnim informacijama silovana je od 17.30 do 00.30 sati.

Žrtva je nakon što je policiji prijavila silovanje sklonjena u sigurnu kuću.