Region

NARKO DILER PUCAO ZBOG TROTINETA? Otac mete otkrio pozadinu JEZIVOG pokušaja atentata - UNUK zamalo stradao! (FOTO)

Autor Anastasija Đonović Izvor mondo.rs

Otkrivena je pozadina današnje pucnjave u Zemunu!

Izvor: Kurir

Današnja pucnjava u Zemunu uznemirila je javnost, policija i dalje traga za napadačima. Pucano je iz vozila u pokretu, a automobil reno senik je imao oštećene prozore i šoferšajbnu. Meta napada je od ranije poznata policiji jer je navodno iz kriminogene sredine. Misterija u ovom slučaju je to što čaure nisu pronađene na licu mjesta.

Oglasio se Baškim Ademi, otac Sultana Ademija na čija kola su pucali iz sivog pikapa za sada nepoznati napadači. Pucnjava se dogodila danas oko 12.50 na parkingu u ulici Akrobate Aleksića.

"Sedam dana trpimo teror tog muškarca, on prodaje drogu valjda, tako smo čuli, pa smo morali da pobjegnemo od kuće, nismo hleba jeli danima, a sada je i pucao. Ovdje ima i male djece koju su mogi da ubiju ni krive ni dužne!", započeo je priču Baškim.

Opisao je kada i kako je sve počelo. Unuk je vozio trotinet i slučajno je izletio na put jednom muškarcu.

"Sve je počelo prije sedam dana, kada je moj unuk od devet godina vozio trotinet. On je tada izletio jednom muškarcu pred auto, nakon čega je ovaj počeo da ga vrjeđa i da mu prijeti", objašnjava Ademi.

Spomenuo je i prijetnje. Rekao je da su morali da odu od kuće.

"Moj sin je tada skočio da zaštiti svog sina i tu je došlo do sukoba. Posle je taj vozač skupio neke ljude i prijetili su nam. Kružili su nam oko kuće na motorima, pa smo zbog lične bezbjednosti morali da se sklonimo, da odemo iz kuće, i sinoć smo se tek vratili. A evo, sad su pucali na Sultanov automobil", dodao je Ademi.

On je opisao da je jutros čuo dva pucnja i viku muškaraca. Na njegove riječi nadovezuje se i njegova supruga Cveta.

"Napali su nam sve sinove. Danas su pucali na Sultana. Prijavili smo policiji, ali ona ništa nije uradila. Ja više ne znam šta da uradim, uzeću dušek i spavaću ispred policije sa djecom da bi nas zašititli od manijaka. Sin je došao iz Študgarta na odmor, nikome se nije zamjerio, a taj čovjek je narko-diler. Zar treba da nas ubije da bi neko reagovao", rekla je Cveta Ademi.