Putovanja

LJETOVANJE U SEPTEMBRU ZA SAMO 100€! Sve više ljudi ide na ovu destinaciju - hoteli sa 4 zvijezdice, a more PRELIJEPO!

Autor Anđela Pešić Izvor mondo.rs

Ako razmatrate Neum za ljetovanje u septembru, ovo su cijene hotela i apartmana!

Izvor: Shutterstock

Neum je popularna destinacija za ljetovanje već godinama ljudima iz regiona, a ako još uvijek niste putovali na zasluženi odmor, možda želite baš ljetovanje u Neumu u septembru 2022. godine. Jedino obalsko mjesto u Bosni i Hercegovini ima prelijepo more, šljunkovite plaže i prava je destinacija za porodični odmor.

Istražili smo ponude agencija, kao i smještaja koje možete iznajmiti na nekom od sajtova za sopstvene aranžmane, i ovo su cijene ljetovanja u Neumu u septembru 2022!

Hoteli

Za ljetovanje u Neumu u luksuznijem hotelu, moraćete da izdvojite nešto više novca. Za polazak 11. septembra, cijena je 37 eura po danu za odrasle osobe u slučaju noćenja s doručkom, odnosno 41 euro za polupansion. U pitanju je soba bez balkona, a ukoliko putujete s porodicom, jedno dijete do 12 godina može da spava gratis na pomoćnom ležaju u sobi. Iste su cijene i za polaske 30. septembra, hotel se nalazi 500 metara od centra i smješten je na samoj obali. Ima i bazen, kao i besplatan otvoreni parking ili garažu koju ćete morati da doplatite.

Ista je situacija i sa najvećim i najluksuznijim hotelom u Neumu, gdje bi vas ljetovanje u septembru 2022. godine koštalo između 50 i 56 eura po noći. Hotel ima više restorana, velnes i spa centar, čak četiri bazena...

Apartmani i sobe

Ako biste htjeli na ljetovanje u Neumu od 1. septembra 2022. godine, evo koliko bi vas izašao smještaj na sajtovima gdje komunicirate direktno s vlasnicima. Pa tako možete iznajmiti dvokrevetnu sobu u vili koja se nalazi oko pola kilometra od plaže, sa pogledom na more, i za devet noćenja ćete platiti manje od 200 eura po osobi!

Postoje i apartmani u Neumu koji su udaljeniji od plaže, i tu možete naći zaista jeftin smještaj ako biste putovali u septembru 2022. godine. Pronašli smo apartman male kvadrature sa bračnim krevetom, koji za devet noćenja za dvje osobe košta samo 250 eura. To znači da bi vas ljetovanje u Neumu, ako putujete 1. septembra, koštalo samo nešto više od 100 eura po osobi.