Region

SRPSKI POLICAJAC POLNO UZNEMIRAVAO DEVOJČICU! Slao joj eksplicitne fotografije i PROGANJAO je, evo gde su ga uhapsili!

Autor Gordana Bojanić Izvor mondo.rs Izvor Kurir

Policajcu je određen pritvor do 30 dana!

Izvor: Mondo/Stefan Stojanović

Policajac (30) iz okoline Novog Sada, zaposlen u novosadskoj policiji uhapšen je zbog sumnje da je godinu dana polno uznemiravao devojčicu (14), a posle saslušanja mu je određen pritvor do 30 dana. Kako Kurir saznaje, on je navodno četrnaestogodišnjoj devojčici slao eksplicitne fotografije i poruke i proganjao je skoro godinu dana.

"On je priveden na razgovor u trenutku kada je slavio svom detetu rođendan. Kada su došli da ga privedu, cela familija je ostala u šoku kad su čuli šta je uradio. Policiji je prijavljeno da je policajac devojčici slao poruke se*sulnog sadržaja i pisao joj da bi hteo da ima se*s sa njom", kaže izvor:

"Devojčica tvrdi da nije imala odnose sa njim i da je on skoro godinu dana uznemiravao. Prestravljena devojčica više nije mogla da čuti, pa je ispričala majci, koja je odmah prijavila policiji", dodaje izvor.

U Osnovnom javnom tužilaštvu u Novom Sadu, na pitanja Kurira odgovorili su mejlom:

"Nakon izvršenih provera utvrđeno da je osumnjičeni saslušan u petak zbog krivičnog dela polno uznemiravanje. Tužilaštvo je sudiji za prethodni postupak Osnovnog suda u Novom Sadu podnelo predlog za određivanje pritvora u trajanju od 30 dana protiv njega , te je Osnovni sud u Novom Sadu, po predlogu ovog Tužilaštva osumnjičenom odredio pritvor u trajanju do 30 dana zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično delo polno uznemiravanje iz člana", kažu u novosadskom OJT.