Region

TUGA - PRONAĐENO TELO MLADIĆA (21) U MORAVI! Kupao se sa bratom pa ga odnela struja

Autor Anđela Pešić Izvor mondo.rs

Spasioci su pretraživali sinoć reku i priobalje, ali su zbog mraka prekinuli traganje za mladićem, da bi sa potragom nastavila u jutarnjim satima.

Izvor: Kurir/Ana Paunković

Telo Đ. N. (21) iz Kruševice kod Kruševca, koji je juče oko 17 sati nestao u Zapadnoj Moravi, pronađeno je danas. Pripadnici Tima za spasavanje na vodi našli su telo na nekih pola kilometra od mosta u Jasici, saznaju Novosti. 

Spasioci su pretraživali sinoć reku i priobalje, ali su zbog mraka prekinuli traganje za mladićem. Potragu su nastavili u jutarnjim časovima. Podsetimo, mladić se kupao u reci sa svojim mlađim bratom. U jednom trenutku je samo nestao ispod površine vode. Mlađi brat J.N je video kako njegovog brata guta reka.

"Dežurna služba Vatrogasno-spasilačke jedinice Kruševac, dobila je juče u 18.15 dojavu da je na potezu sela Jasika i Kikljun, na oko kilometar uzvodno od mosta u Jasici nestalo lice", navodi izvor Novosti.

Nadležni organi apeluju na građane da se ne kupaju na neuređenim, nesigurnim i neobezbeđenim mestima, jer posledice mogu biti katastrofalne.

Tagovi