Region

KARABINJERI PUCALI NA SRBINA, FILMSKA POTJERA U RIMINIJU! Jurio skoro 200 na sat, pronašli mu alat - Zbog ovoga je PAO!

Autor Kristina Radović Izvor mondo.rs

Policija u Riminiju u Italiji je sinoć ispalila dva hica u državljanina Srbije koji nije želio da se zaustavi, a potom se zaletio u policijske službenike.

Izvor: Profimedia

Popularni "Karabinjeri" u okrugu Rimini u Italiji su signalizirali državljaninu Srbije da se zaustavi, a pošto on to nije uradio, oni su ispalili dva hica u njegovom pravcu. On se potom zaletio u policijske službenike! Filmska priča je zadesila mirno naselje Ričione u Riminiju. Drama se dogodila sinoć oko 21 sat kada su karabinjeri vršili redovnu kontrolu vozila, i onda su u jednom momentu uočili sumnjive tablice na automobilu marke "BMW".

Kad su pokušali da ga zaustave, mladić, za koga će se kasnije ispostaviti da je srpske nacionalnosti, dao je gas i nastavio da bježi brzinom od 180 kilometara na sat. Prošao je policijski punkt i nastavio da hita ka izlazu iz naselja, ali su mu policajci napravili još jednu blokadu.

Uprkos tome, mladić je nastavio da bježi, pa je jedan od policajaca ka kom se kretao velikom brzinom bio primoran da ispali dva hica u njegovom pravcu, piše italijanski mediji. Vidjevši da ne može da ih izbjegne, mladić je zaustavio vozilo i nastavio da bježi trčeći, ali su ga policajci ubrzo sustigli i stavili mu lisice na ruke.

U njegovom BMW pronađen je sofisticirani alat za obijanje i provale, a policija je provjerom njegovog identiteta otkrila da je za njim raspisana poternica jer je trebalo da odsluži četvorogodišnju zatvorsku kaznu koja mu je 2019. godine izrečena zbog krađi i razbojništva.

Tagovi