Region

TEK POSTALI PUNOLJETNI - OVO SU MLADIĆI POGINULI KOD ČAČKA! Prijatelji u šoku, sa rođendana otišli pravo u smrt!

Autor Kristina Radović Izvor mondo.rs

Njihov automobil je usled neprilagođene brzine udario u drvo, prevrnuo se na bok i tako sletio u potok Jovac.

Izvor: Instagram

Kasno sinoć, oko 2.30 iza ponoći, u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na putu Gnojna gora - Čačak, poginula su četvorica mladića koji su u trenutku pogibije imali između 18 i 19 godina. 

Sa mjesta tragedije, potpuno smrskano vozilo u kojem su se nalazili tragično nastradali mladići, odvezla je šlep služba. Sva četvorica mladića su iz Čačka, a oni koji su ih poznavali, kažu kako su bili djeca za primjer.

Kako saznaje "Blic", automobilom je upravljao O. V. (19), na mjestu suvozača je bio I. S. (19), a na zadnjem sjedištu su su sjedjeli N. Z. i L. M. Njihov automobil je, kako se pretpostavlja, usled neprilagođene brzine udario u drvo, prevrnuo se na bok i tako sletio u potok Jovac.

Tek jutros oko 10 sati je primijećeno vozilo u potoku. Mladići su prethodno bili na žurki sa koje je policija rastjerala goste. Ovo je kraj u kom se nalazi veliki broj vikendica, a u jednoj od njih je bila i žurka na kojoj su bili mladići.

"Drugarica nam je proslavljala osamnaesti rođendan. Bili smo skupa. Nisam vidio da su pili. U šoku sam. Ne znam ni zašto su se zaputili u tom pravcu", prenosi Nova riječi jednog od drugara stradalih mladića, koji je rekao da su oni te noći bili veoma raspoloženi.

Mještani navode kako je ovaj dio seoskog puta nepridvidiv i opasan, i da često dolazi do incidenata u saobraćaju.

Tagovi