Region

UZNEMIRUJUĆI SNIMCI TRAGEDIJE KOD ČAČKA: Kola još ne mogu da izvade iz jarka, otkriveni uzroci nesreće (FOTO, VIDEO)

Autor Anđela Pešić Izvor mondo.rs

Objavljeni su prvi snimci mjesta gdje su poginuli mladići u Srbiji.

Izvor: RINA.RS

Prema nezvaničnim saznajima, teške saobraćajna nezgoda kod Čačka u kojoj su nastradala četvorica mladića dogodila se u selu Jančič u Srbiji najvjerovatnije u toku noći ili ranog jutra.

Četiri mladića poginula su u nedelju kada je automobil marke "Suzuki vitara" sletio sa mosta u rijeku Kamenica. Kola su se kretala iz pravca sela Jančić prema Čačku lokalnim putem, Rosci - Jančići. Sumnja se da je auto nakon izlaska iz krivine sletio sa mosta koji nema zaštitnu ogradu.

"Vozač automobila je, najvjerovatnije uslijed neprilagođene brzine, izgubio kontrolu udario u drvo, a potom sletio s mosta na lijevu stranu u korito rijeke Kamenica. Na licu mjesta stradale su četiri osobe", rekao je izvor.

Sumnja se da su se mladići poginuli kada su se vraćali sa jedne žurke.

"Vraćali su se valjda sa neke žurke i vozač je izgubio kontrolu nad automobilom i sletili su sa puta. Svi su nastradali. Ovo je prava tragedija, radi se o tek punoljetnim mladićima. Svi su imali od 18 do 23 godine", kaže za jedan od mještana sela Jančići koji se jutros našao u blizini mjesta gdje su mladići sletili.

Daljom istragom biće poznat tačan uzrok ove saobaćajne nesreće. Idetitet nastrdalaih još uvijek nije poznat.

Mjesto saobraćajne nesreće kod Čačka:

Pogledajte snimak nesreće:

Tagovi