Region

MILENA IVANOVIĆ SE OGLASILA O ROMANSI SA IGOROM JURIĆEM: Poručila šta su odlučili o budućnosti njihove veze!

Autor Jovana Raičević Izvor mondo.rs

Milena Ivanović se u srijedu oglasila nakon što je obrisala fotografiju sa Igorom Jurićem na Instagramu.

Izvor: Instagram/screenshot/milena_bogdan

Milena Ivanović Popović, nevjenčana supruga pokojnog Olivera Ivanovića, nedavno je objelodanila da je u vezi sa Igorom Jurićem, ocem tragično nastradale djevojčice Tijane Jurić.

Ona je objavila njihovu zajedničku fotografiju, a sudeći prema pisanju medija, ovaj potez nije obradovao njenog partnera.

Naime, Jurić je nakon što je Milena postavila sliku sa njim uz emotikon srca, navodno kazao da on nije estradna zvijezda da bi bilo šta u javnosti objavljivao u vezi sa svojom privatnošću. "Za sve što je objavila Milena Popović iskomunicirajte sa njom, kao i pitanja koja se tiču nje i njenih osjećanja", kazao je Jurić za medije.

Ubrzo je i Milena Popović odgovorila na pitanje medija šta se dešava u odnosi nje i Igora Jurića. "Donijeli smo odluku da naš privatan život držimo dalje od očiju javnosti i medija. To je sve", rekla je ona. 

Podsjećanja radi, nakon što je objavila sliku sa Igorom Jurićem, uslijedili su brojni komentari, a veliko iznenađenje je uslijedilo kada je ona obrisala tu fotografiju. Pojedini mediji su prenijeli da su Milena Popović i Igor Jurić već dvije godine u vezi i zajedno žive u centru Novog Sada.