Region

OVO JE OSUMNJIČENI ZA UBISTVO MRDAKA! ROĐAK MARKA MILJKOVIĆA PROMIJENIO PREZIME!

Autor Gordana Bojanić Izvor Kurir

Nemanja Kaurin (37) za kojim je bila raspisana crvena Interpolova potjernica zbog ubistva u Nikšiću uhapšen je u Zemunu.

Izvor: MUP Srbiije

Kaurin je uhapšen na osnovu operativnih saznanja do kojih je došla Bezbjednosno informativna agencija u koordinisanoj akciji Odjeljenja za suzbijanje imovinskih delikata i Odjeljenja za posebne akcije beogradske kriminalističke policije.

Prethodno se prezivao Miljković, a prezime je navodne promijenio da bi se lakše krio od policije i pravosudnih organa. Nemanja Kaurin je inače prema informacijama Pinka u rodbinskoj vezi sa Markom Miljkovićem koji je najbliži saradnik Veljka Belivuka.

Kaurin je osumnjičen da je 20. oktobra prošle godine u Nikšiću, sa više saizvršilaca, izvršio razbojništvo, prilikom čega je na radnom mjestu poginuo radnik firme osiguranja "Security guard Montenegro' Ljubiša Mrdak.

Iz Uprave policije Crne Gore naveli su da slijedi komunikacija nadležnih ministarstava pravde obje države u okviru postupka izručenja. Ranije je u Beogradu uhapšen i još jedan od osumnjičenih za ubistvo Ljubiše Mrdaka, banjalučanin Srđan Svjetlanović.

Za ovu pljačku su još osumnjičeni Petar Zolak (33) iz Laktaša i Stojan Albijanić (27) iz Bileće, Mitar Knežević (40) iz Nikšića, Stefan Regojević (33) iz Banje Luke, koji su u pritvoru.

Možda ce vas zanimati

Tagovi