Region

BILA JE NAJLEPŠA ŽENA MAFIJE, A U JAVNOSTI SE POJAVILA JEDNOM: O njenom šok izdanju pred policajcima se i danas priča

Autor Kristina Radović Izvor mondo.rs

Valentina Lindo bila je jedna od najlepših žena mafijaša devedesetih godina, a na konferenciji za novinare se pojavila kada je branila svog tadašnjeg supruga Ljubišu Lindo.

Izvor: privatna arhiva

Valentina Lindo važi za najlepšu od svih "žena mafije". U javnosti se pojavila samo jednom, 2002. kada je na konferenciji za novinare branila svog tadašnjeg supruga Ljubišu Lindo, zvanog Čombe, kralja sintetičke droge.

Još iz tog vremena ostala je priča kako se pred policajcima koji su upali u njihovu luksuznu kuću u Leštanima, Valentina pojavila samo u providnom negližeu. U međuvremenu je ostavila supruga, ali je i dalje ostala u krugu mafije. U emotivnoj je vezi sa vođom nikšićkog kvartaškog klana, Radomirom Baćovićem koji se pobrinuo za nju poklonivši joj jednu od
najluksuznijih prestoničkih rentakar agencija. Tako je Valentina "prebolela" Čombetovu luksuznu kuću sa bazenom.

Pored Valentine, velika zavodnica devedesetih bila je Saša Krajnc, koja je bila je ljubimica većine žestokih momaka. Giška, Darko Ašanin, Daniel Išljemović, Ljuba Zemunac, samo su neka od imena koji su u njenom životu ostavili dubok trag.Pojedine estradne pevačice bile su u vezi sa žestokim momcima, tako je Dara Bubamara, čiji je bivši supurg Lazar Dugalić Laki, bio uhapšen zbog umešanosti u poslove nemačke i austrijske auto-mafije. Veza Goce Božinovske I Zorana Šijana je posle jedne noći prerasla u ljubav za ceo život. Goca i njena koleginica i prijateljica Zlata Petrović, bile su deo "ekipe" koja je harala Beogradom devedesetih. Između ostalog, bile su bliske i sa Giškom, a ova fotografija to najbolje i pokazuje.

Tagovi