Region

OVO SU POSLEDNJE RIJEČI UBIJENOG SRPSKOG PJEVAČA U HOLANDIJI! Njegova trudna žena objavila dirljivi snimak na mrežama

Autor Jovana Raičević Izvor mondo.rs

Folk pjevač iz Novog Pazara Enver Miki Kolašinac ubijen je u Holandiji.

Izvor: YouTube/Printscreen/Grand Production

U četvrtak u Holandiji nepoznati počinilac je sa više hitaca usmrtio pjevača Envera Mikija Kolašinca u stambenom naselju u mjestu Buhten (provincija Limburg). Kolašinac je inače živio u Novom Pazaru, a povremeno je boravio u Holandiji i Austriji, prenosi "indeksonline.rs".

Ubica učesnika "Zvezda Granda" još uvijek nije pronađen, a policija istražuje motiv zločina kao i ko je svjedok koji je bio na licu mjesta. Tijelo Kolašinca nađeno je oko 16.30 časova ispred garaže, posle dojave policiji da je bilo pucnjave.

"Riječ je o robusnom čovjeku visokom oko 180 cm, starosti između 50 i 60 godina, sa smeđim očima, istaknutim obrvama i crnom kosom. Na sebi je imao ravnu tamnu kapu i plave fermerke sa prugama na prednjoj strani. Takođe, nosio je široki crni kaiš, tamnu letnju jaknu sa upečatljivom kragnom i crne cipele", navodi se u saopštenju. Policija je u međuvremenu pregledala snimke sa nadzornih kamera iz kraja gdje se zločin dogodio.

Supruga pjevača Harisa Lotinac oglasila se na društvenim mrežama o tragediji koja ih je zadesila.

"Njegove poslednje riječi bile su dokaz njegove ljubavi. Rekao mi je: 'Moram da idem, dušo, dok nije kiša…'. Htio je da ode do prodavnice po hljeb i namirnice. Kada je otišao, nebo je zaplakalo, Enver nije izbjegao kišu", napisala je Harisa, koja je u drugom stanju, a sa Kolašincem je čekala sina. Ona iz prvog braka ima sina, za koga je navela da mu je ubijeni pjevač bio kao otac, a Kolašinac je, takođe iz prethodnog braka, imao četiri ćerke, piše Objektiv.

Udovica ne može da se pomiri da je njen suprug ubijen. Na Fejsbuku je objavila video sa vjenčanja.