Region

OVO JE UBIJENI MLADIĆ (30) U SURČINU: Svi ostali u šoku - "Nikada nije pravio probleme, išao u školu za pilote"

Autor Jovana Raičević Izvor mondo.rs

Sinoć u Surčinu je upucan V. J. (30) iz Jakova za koga komšije imaju samo lepe reči. Sagovornik MONDA je otkrio da nikad nije pravio probleme i čime se bavio.

Izvor: Instagram

Pucnjava se dogodila u nedelju oko 19.50 časova, a osumnjičeni je u V. J.(30) pucao iz automatske puške i naneo mu višestruke povrede kojima je poglegao. Svi koji su ga poznavali za njega imaju samo riječi hvale.

"Bio je uvijek raspoložen, kulturan, nasmijan. Nikada nije pravio probleme i ulazio u sukobe. Svi su u šoku, ovo niko nikada niko nije mogao da očekuje. Oduvjek je bio posvećen mlađem bratu Lazaru. Išao je u školu za pilote, ali nije je završio jer nije dao ispite u direktoratu. Bio je vlasnik mjenjačnice u Zemunu, a radio je i u firmi koja se bavi paletama. Vuk je uvijek bio ljubazan prema svima, pozitivan i veoma društven", rekao je sagovornik Monda koji je poznavao ubijenog V. J.

Brat odvezao V.J. u bolnicu

Inače, V.J. je sinoć sa bratom i trojicom drugova bio u Jakovu kada je iz kola izašao Đura N. i sasuo kišu metaka u mladića.

"Mislim da ga je pogodio u stomak. Nismo mogli ništa da spriječimo, ali nas nije povreijdio. Ranjenog Vuka sam ubacio u automobil i odmah odvezao u Dom zdravlja u Surčinu. Bio je u teškom stanju", rekao je brat ubijenog.

Osumnjičeni za ubistvo je pobjegao sa mjesta zločina, a za sada postoje dvije varijante priče. Jedna je da je Đura pucao sa kapije, a druga sa terase kuće. Policija to sada utvrđuje.

Tagovi