Region

PRVE FOTKE SA MJESTA PUCNJAVE U SURČINU! Srećom izbjegnuta veća tragedija, komšije u šoku - "Odakle mu KALAŠNJIKOV?"

Autor Anđela Pešić Izvor Kurir.rs

Na ulici u Surčinu se može vidjeti lokva krvi, ali i razbijeno staklo na "seat ibici" koju je pogodio metak.

Izvor: Kurir

Muškarac V. J. (35) iz Jakova koji je upucan u Surčinu, preminuo je u Urgentnom centru Univerzitetskog kliničkog centra Srbije, pucač Đura N. je pobjegao, a njegove komšije i dalje su u šoku posle ovog nemilog događaja.

Pucnjava se dogodila u nedelju oko 19.50 časova, a osumnjičeni je u V. J. pucao iz autmatske puške i nanio mu višestruke povrede. Komšije kažu da je Đ. N. bio momak za primjer, inače je kuvar koji je radio po najelitnijim hotelima.

"Iznenadili smo se kada smo čuli šta se desilo jer je momak predivan, stanuje tu sa ocem, majkom i bratom. Odakle mu oružje niko ne zna. Inače je pukom srećom izbjegnuta veća tragedija, obzirom da se u to doba večeri na ulici igra veliki broj djece, pa i moji unučići. Juče je bilo hladno, pa vjerovatno zato nikog nije bilo", kaže komšija za Kurir.

Na ulici se može vidjeti lokva krvi, ali i razbijeno staklo na "seat ibici" koju je pogodio metak. Metak iz rafala pogodio je i kamper koji stoji u ulici, hici su fijukali svuda. Za sada postoje dvije varijante priče, jedna da je Đ. N. pucao sa kapije, a druga sa terase. Policija to sad utvrđuje. Porodica osumnjičenog nije htjela da daje izjave za medije.

Podsjetimo, do pucnjave koja se dogodila u Ulici braće Žigić, prema nezvaničnom saznanju došlo je zbog prethodno nerašćićenih računa među napadačem i žrtvom.

Kako se saznaje, juče u toku dana upucani V. J. navodno je došao sa drugom u pomenutu ulicu, kako bi od Đ. N. uzeli automobil "golf 4" koji je on vozio. Nezvanično, zaplijenu automobila mladić je želio da izvrši zbog navodnog duga koji je Đ. N. prema njemu imao.

Nedugo potom, došlo je do svađe i fizičkog obračuna, pa je Đ. N. u jednom trenutku iz kalašnjikova ispalio nekoliko hitaca u V. J., dok su ga tri pogodila u stomak.

Tagovi