Region

EVO KO JE BAHATI VOZAČ AUDIJA KOJI SE ZAKUCAO U TAKSI, PA U IZLOG: Dobro poznat Niškoj policiji, ima debeo dosije

Autor Jovana Raičević Izvor mondo.rs

Saobraćajnu nesreću u kojoj je povređena sestra rijaliti učesnice Miljane Kulić i još četvoro ljudi je prouzrokovao vozač audija M.Z. koji je dobro poznat policiji po nasilničkom ponašanju.

Izvor: Mondo/Stefan Stojanović

U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se desila u Dušanovoj ulici u Nišu oko ponoći, među povređenima je i Tijana Kulić, sestra rijaliti učesnice  Miljane Kulić. Od petoro iz saobraćajne nesreće koja se sinoć oko ponoći dogodila u Dušanovoj ulici u Nišu, troje je pregledano i nakon ukazane pomoći pušteni su kući.

Kako saznaje Telegraf, vozač „audija“ M.Z. i njegov saputnik A.Ž. osuđivani su zbog nasilničkog ponašanja i nošenja oružja. Oni su 17. juna 2018. godine na Trgu kralja Milana ispred kafića "Manila" učestvovali u sukobu koji je kulminirao teškim ranjavanjem policajca na dužnosti Miloša Miloševića i radnika obezbeđenja Aleksandra Đorića.

Njihov prijatelj Ivan Pavlović je zbog ovog događaja, koji je kvalifikovan kao teško ubistvo u pokušaju, pravosnažno osuđen na 18 godina zatvora. A.Ž. je zbog nasilničkog ponašanja i nedozvoljenog držanja oružja dobio dve godine i deset meseci zatvora i novčanu kaznu od 1020 eura dok je M.Z. osuđen na dve godine robije uz obavezu da plati 1275 eura.

Tagovi