Region

OGLASIO SE ZEMUNAC NAKON STRAŠNOG SNIMKA NASILJA: "Bio sam u afektu", odgovorio šta je prethodilo incidentu na ulici

Autor Jovana Raičević Izvor Kurir.rs

Muškarac iz Zemuna nakon što se njegov pas sukobio sa drugim, udario ženu i nogom šutirao životinju.

Izvor: Instagram/Prinscreen/moj_beo_grad

I. B. iz Zemuna se oglasio nakon snimka stravičnog nasilništva na kom je udario ženu i šutirao psa. Tvrdi da mu nije bila namjera nikoga da povrijedi, kao i da se incident dogodio kada su se kučići sukobili. On je, kako kaže, pokušao da spase svog ljubimca, a u afektu je agresivno odreagovao:

"Pokušao sam da spasem psa, cio život uz mene su psi, ljubitelj sam pasa i životinja. Nisam sklon nasilju, bio sam u stanju afekta, mislio sam da će mog psa udaviti. Posle snimka koji sam gledao, izvinjavam se toj ženi, htio sam samo da je odgurnem što dalje od životinje. Znam da je teško naći opravdanje, ali uvijek sam spreman da dam život za mog psa, kao što je ta žena bila spremna da da svoj život za svog", rekao je I. B, prenosi Kurir.

On je odgovorio da je incident nastao kada su se kučići sukobili, a tvrdi da je gospođa krenula da davi njegovog psa.

"Sve se desilo kad su se kučići sukobili. Gospođa nije vodila svoje kuče na povocu, kad su se sukobili krenula je da davi moje kuče. U tom stanju sam joj više puta govorio da pusti, da ne davi mog psa i da uhvati svoje kuče, a da ću ja svoje. Udarao sam svoje kuče da pusti drugo, a i gospođa pošto je trzala mog psa, par puta sam nju udario nenamjerno. Nisam imao namjeru, nisam ni svjestan šta se dešavalo. Žalim zbog svega, htio sam samo da spasem oba psa", kaže za Kurir I. B.

Tagovi