Region

SA ŠARIĆEM UHAPŠENI I POLICAJCI! Pripadnici MUP-a poznati javnosti zbog prebijanja kolege

Autor Mia Radulović Izvor mondo.rs

U velikoj policijskoj akciji u kojoj je danas uhapšen Darko Šarić, uhapšena su i dva policajca koja su od ranije poznata javnosti. Kako saznajemo u pitanju su policajci Danilo S. i Milutin R..

Izvor: Kurir/Ana Paunković

U današnjoj akciji policije uhapšen je Darko Šarić, kom se trenutno sudi za šverc 5,7 tona kokaina, navijač Uroš Mišić, osuđivan za pokušaj ubistva policajca na fudbalskoj utakmici, advokat Dejan Lazarević, Šarićev branilac i advokat Veljka Belivuka, kao i policajci Danilo S., bivši načelnik Službe za kriminalističko-obavještajne poslove i Milutin R., koordinator u direkciji policije u Beogradu.

Među uhapšenima je, prema nezvaničnim informacijama i sudija Apelacionog suda, kao i Danilo O., pripadnik Šarićevog obezbjeđenja.

Podsjetimo, sada uhapšeni pripadnici MUP-a javnosti su dobro poznati od prije nekoliko mjeseci kada su usred bijela dana u lokalu na Cvjetnom trgu pretukli kolegu M. V., takođe načelnika odjeljenja u Interpolu. Snimak ovog napada tada je osvanuo na društvenim mrežama.

Tom prilikom M. V. zadobio je teške tjelesne povrede u vidu preloma vilice, frakuturu lobanje, kao i prelom ruke. Policajci su tada uhapšeni zbog sumnje da su učinili krivična djela nasilničko ponašanje i teška tjelesna povreda.

"Kako se sumnja, u jednom kafiću na Vračaru, nakon verbalnog konflikta došlo je do tuče između D. S., M. R. i četrdesetčetvorogodišnjeg pripadnika MUP-a, koji je zadobio tešku tjelesnu povredu. Takođe, preduzimaju se sve mjere radi utvrđivanja disciplinske odgovornosti učesnika tuče", saopštio je tada MUP.

Pogledajte kako je danas izgledalo ispred Šarićeve vile:

Tagovi