Region

EVO GDJE SE SADA NALAZI DARKO ŠARIĆ, NIJE PREBAČEN U SBPOK: Specijalci okupirali vilu narko bosa, biće još pretresa

Autor Mia Radulović Izvor mondo.rs

Darko se sumnjiči da je putem Skaja iz pritvora organizovao ubistva na teritoriji Krfa kada su likvidirani Alan Kožar i Damir Hadžić koji su bili pripadnici "škaljarskog" klana.

Izvor: Kurir/Ana Paunković

U velikoj policijskoj akciji u četvrtak u Beogradu uhapšeni su Darko Šarić, navijač Uroš Mišić, pripadnik Šarićevog obezbjeđenja Danilo O., Šarićev advokat Dejan Lazarević, pripadnici MUP-a, kao i sudija Apelacionog suda. Pored njih do sada je uhapšeno još 30 osoba.

Pripadnici MUP-a pretresli su danas kuću Darka Šarića na Dedinju, iz te kuće za sada ništa nisu odnijeli, a nakon ovoga, slijedi pretres još tri njegove kuće koje se nalaze u sklopu istog kompleksa. Šarić nije prebačen u SBPOK i još uvijek se nalazi na Dedinju, jer mora da prisustvuje pretresu.

Darko se sumnjiči da je putem Skaja iz pritvora organizovao ubistva na teritoriji Krfa kada su likvidirani Alan Kožar i Damir Hadžić koji su bili pripadnici "škaljarskog" klana. Potom, sumnjiči se i da je organizovao trostruko ubistvo u Danilovgradu, za ubistva Damira Hodžića, potom, njegovog šuraka Adisa Spahića i Mileta Radulovića zvanog Kapetan koji su bili pripadnici "škaljarskog" klana.

Šariću se, inače sudi za šverc 5,7 tona kokaina i pranje novca. Uhapšen je 2014. godine u Južnoj Americi odakle je prebačen u Crnu Goru, pa onda u Beograd. Šarić je u decembru nakon sedam godina provedenih u pritvoru, prebačen u kućni pritvor. 

Tagovi