Region

LJAJIĆ ĆE BITI PREMJEŠTEN U BEOGRAD! Uskoro stiže u Klinički centar, otkriveno zašto ga pomjeraju

Autor Jovana Raičević Izvor Blic

Kako mediji saznaju Rasim Ljajić će danas biti premješten iz Kliničkog centra Niš za Beograd na odjeljenje grudne hirurgije KC Srbije.

Izvor: Prva

Kako je ranije navedeno njegovo stanje je dobro, dijagnostika koja je urađena u ponedeljak pokazuje da je u redu. Direktor Kliničkog centra Niš Zoran Perišić saopštio je jutros da Ljajić prima ljekove protiv bolova i da se njegovo stanje prati. Kako mediji nezvanično saznaju, supruga je tražila da on bude prebačen u Beograd, kako bi bio bliže porodici, a ljekari su se složili sa zahtjevom porodice. 

Da podsjetimo, u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u nedelju na autoputu Beograd-Niš kod Ražnja poginuo je predsjednik Izvršnog odbora Socijaldemokratske stranke Branko Gogić, dok je Rasim Ljajić teško povrijeđen. 

Automobilom je upravljao Gogić, a do saobraćajne nezgode došlo je oko 8.50 u saobraćajnoj traci iz smjera Beograda ka Nišu u blizini Ražnja tako što je vozilo "škoda superb kvatro” gdje je Ljajić bio na mjestu suvozača sletjelo s kolovoza i prošlo kroz zaštitnu ogradu nakon čega se prevrnulo.

Tagovi