Region

LJAJIĆ SE STALNO RASPITUJE ZA GOGIĆA! Ljekari prećutali šta se dogodilo - "Bili su nerazdvojni, Rasim još ništa ne zna"

Autor Jovana Raičević Izvor mondo.rs

Predsejdnik SDPS-a Srbije Nihad Hasanović uključio se u jutarnji program K1 televizije i izrazio duboko saučešće porodici Gogić.

Izvor: MONDO/Stefan Stojanović/Kurir TV/screenshot

Predsjednik Socijaldemokrtaske partije Srbije Rasim Ljajić teško je povrijeđen u saobraćajnoj nesreći koja se juče dogodila na autoputu Beograd - Niš kod Ražnja, a zbog zadobijenih povreda zadržan je na liječenju u Univerzitetskom kliničkom centru u Nišu. U saobraćajnoj nesreći nastradao je predsjednik Izvršnog odbora te stranke Branko Gogić, koji je u trenutku nesreće upravljao vozilom.

Predsjednik SDPS-a Srbije Nihad Hasanović iz Novog Pazara uključio se u jutarnji program K1 televizije i izrazio duboko saučešće porodici Gogić.

"Izgubili smo Branka Gogića, prijatelja i brata sa kojim smo 15 godina djelili i lijepe i teške trenutke. Izražavamo duboko saučešće njegovoj porodici i tu smo za njih da pokušamo da podijelimo tugu. Svi smo potrešeni i u nevjerici smo juče dočekali ovu strašnu vijest. Kada je riječ o zdravstvenom stanju gosopodina Ljajića, ono je stabilno i prati ga konzilijum KC Niš. Danas će se uraditi kontrolni skener i analize, i nadamo se da su kritična 24 sata za nama i da će gospodin Ljajić sve prebroditi. On je dobar čovjek i to svi koji ga poznaju dobro znaju. Možete se ne slagati sa njegovim stavovima, ali nema osobe koja za njega može reći nešto ružno. Mnogo smo poziva dobili od ljudi koji su se interesovali za njegovo zdravstveno stanje", kazao je Hasanović na K1 televiziji.

Nihad Hasanović je istkao da su Gogić i Ljajić bili nerazdvojni.

"Branko i Rasim su bili nerazdvojni. Branko je bio čovjek od povjerenja, iskren, tih, veliki borac. Juče su krenuli na put za Tursku i nadomak Niša loše vrijeme rezultiralo je nesrećom. Gospodin Ljajić još uvijek ne zna da je Gogić poginuo. Svjestan je i komunikativan ali zbog njegovog stanja ljekari su mu prećutali šta se dogodilo. Ljajić se stalno raspituje za stanje Gogića", rekao je Nihad.

Nesreća se dogodila juče oko 9 sati kada je vozilo "škoda superb" kojom je upravljao predsjednik IO SDPS Branko Gogić, a u kome je Ljajić bio putnik, krećući se iz pravca Beograda ka Nišu probilo zaštitnu ogradu, sletjelo s kolovoza i prevrnulo se na krov.

Tagovi