Predviđanja

PLAVOGLAVI ĆE POBIJEDITI SJEDOGLAVOG! Čuveni prorok predvidio kako će se OKONČATI RAT U UKRAJINI!

Autor Gordana Bojanić Izvor Kurir

Čitav svijet sa strepnjom iščekuje epilog situacije u Ukrajini, međutim ako pogledamo daleko u prošlost možda su neke odgovore već dali čuveni srpski proroci Tarabići.

Izvor: Profimedia

Čuveni Tarabići iz Kremna nisu jedini. Baba Vanga je u svojim predviđanjima za 2022. godinu navodno spomenula i ruskog predsjednika Vladimira Putina. Bugarska proročica porijeklom iz Sjeverne Makedonije, za koju se vjeruje da je predvidjela mnoge događaje, imala je i predviđanja i za ovu godinu.

Mašinski inženjer i autor knjige "Kremanska proročanstva" Dragan Pjević i etnolog Jasna Jojić otkrili su u emisiji Puls Srbije na Kurir televiziji šta su to drevni proroci predvidjeli za 2022. godinu i ukrajinsku krizu.

"Da kažemo, Kremansko proročanstvo je jedno od tri najveća svjetska proročanstva. Visok međunarodni rejting ima, što mu daje težinu. Bavi se svjetskim događajima, sudbinom države i lokalnim događajima. 100 posto znam da svaki američki general ima prevedenu knjigu Kremanskog proročanstva. Upravo ovo što se dešava u Ukrajini može da se nazre u knjizi Kremansko proročanstvo. Ja poštujem baba Vangu, ali nemoguće je da je ona predvidjela svaku godinu. U knjizi stoji da Rusija postaje najmoćnija sila na svijetu, da će se svako za njeno prijateljstvo otimati", rekao je Pjević.

Jojić je rekla da je Nostradamus u 16 vijeku predvidio da će 2022. godine "plavoglavi pobijediti sjedoglavog", aludirajući na Vladimira Putina i Džo Bajdena.

"Radoznalost i neka vrsta sigurnosti koja se nalazi u tim proročanstvima interesuje ljude. Mi tačno možemo kroz istoriju da vidimo kad je koje proročanstvo nastalo, svi narodi imaju svoje proroke. Nostradamus je 16 vijeku predvidio dešavanja za ovu godinu za razliku od baba Vange i Tarabića. On je rekao da će 2022 godine plavoglavi pobijedi sjedoglavog, što možemo tumačiti tako da će Putin pobijediti Bajdena a da će Francuska svojom milošću odrediti kolika je ta šteta koju će plavoglavi nanijeti sjedoglavom", rekla je Jojić gostujući u emisiji Puls Srbije na Kurir televiziji.