Region

POLICIJA NA TRAGU PUCAČU IZ STEFANA BRAUNA: Saradnik Veljka Belivuka osumnjičen za ranjavanje šefa obezbjeđenja

Autor Mia Radulović Izvor Kurir

Potraga za osobom koja je pucala na Mirka Čuljkovića (41), šefa obezbjeđenja beogradskog kluba "Stefan Braun", još uvijek traje, a Kurir nezvanično saznaje da je jedan od osumnjičenih Aleksandar Šcepanović, ranije označen kao saradnik Veljka Belivuka.

Izvor: Kurir/Printscreen/Facebook

Dan posle pucnjave koja se dogodila u noći između 14. i 15. marta, uhapšeni su Nikola S, Slavoljub Trajković i Milica D, osumnjičena za pomaganje napadačima, međutim oni negiraju djela za koja se terete.

Izvor: Kurir/ Printscreen/Facebook

Osim njih tužilaštvo je raspisalo potjernicu za još dvije osobe, među kojima je i ona ta koju se vjeruje da je ispalila hice u Čuljkovića.

Prema poznatim informacijama, pucač je identifikovan i policija intezivno radi na njegovom pronalaženju, prenosi Kurir.

Izvor: Kurir/Zorana Jevtić

Kako Kurir nezvanično saznaje, jedan od onih sa kojim je raspisana potraga je Aleksandar Šćepanović, zvani Aca, Šćepa i Šćepan star 25 godina, sa beogradske opštine Palilula.

Šćepanović je, inače, uhapšen tokom velike akcije razbijanja kriminalne grupe Veljka Belivuka, zvanog Velja Nevolja. Kako saznaje Kurir, Šćepanović je u tom slučaju optužen za udruživanje radi vršenja krivičnih djela i brani se sa slobode.