Region

EVO KAKO IZGLEDA PUCAČ NA ŠEFA OBEZBJEĐENJA U STEFAN BRAUNU: Otkriveno sa kim je došao u klub kobne noći

Autor Jovana Raičević Izvor Blic

Srpsko tužilaštvo raspisalo potjernicu za pucačem na šefa obezbjeđenja u beogradskom klubu.

Izvor: Facebook

Policija je identifikovala pucača koji je u noći između ponedeljka i utorka ispalio desetak hitaca u šefa obezbjeđenja u klubu Stefan Braun, Mira Čuljkovića (41). Radi se na njegovom pronalaženju. Prema nezvaničnim informacijama on je pucao iz pištolja CZ 7, 65MM.

Radi se o muškarcu starosti oko 25 godina, nižeg rasta, rekao je izbor "Blica" i dodao da je u noći incidenta napadač bio obučen u crno i da je došao u klub sa djevojkom i tri druga. Osim za njim, policija traga za još jednim osumnjičenim.

Za njim i za još jednim osumnjičenim je Tužilaštvo raspisalo potjernicu, dok su Nikola S, Slavoljub Trajković i Milica D, osumnjičena za pomaganje napadačima, privedeni,  a nakon što su negirali krivicu, tužilaštvo je predložilo da im se odredi pritvor po svim osnovima, dok je tužilaštvo pritvor za Milicu predložilo zbog opasnosti od bjekstva i uticaja na svjedoke.

"Oni su negirali da su učestvovali u pucnjavi u kojoj je ranjen Miro Čuljković, a Milica je negirala da im je nakon djela pružala pomoć", rekao je sagovornik "Blica" i dodao da je Trajković, za kog se sumnja da je ispalio jedan hitac, navodno, priznao da je učestvovao u tuči sa gostima koja je prethodila incidentu i zbog koje su izbačeni iz kluba, ali je negirao da je na Čuljkovića potegao oružje:

"Možda je pištolj opalio u opštoj tuči, ali nisam pucao", navodno je rekao osumnjičeni.

Šef obezbjeđenja u teškom stanju

Čuljković je primio sedam metaka, od čijih je prostrelnih rana zadobio povrede pankreasa, bubrega i tankog crijeva. Operisan je istog dana, međutim, njegovo stanje je teško. Pucnjavi u kojoj je ranjen prethodila je svađa u klubu kada su se trojica osumnjičenih za pokušaj sukobili sa drugim gostima u klubu, zbog djevojke, nakon čega je obezbjeđenje sve aktere tuče izbacilo.

Ukoliko želite da vidite dodatni sadržaj posjetite Mondo Pređi na sajt
Ukoliko želite da vidite dodatni sadržaj posjetite Mondo Pređi na sajt
Pročitaj

Tagovi