Region

ODREĐEN PRITVOR OSUMNJIČENIMA ZA PUCNJAVU U STEFAN BRAUNU: Raspisana I poternica za pucačem

Autor Mia Radulović Izvor mondo.rs

Saslušani muškarci Nikola S.,Slavoljub T. i devojka Milica D. koja im je pomagala, negirali su da su su učestvovali u delu.

Izvor: Facebook

U Višem javnom tužilaštvu u Beogradu završeno je saslušanje dvojice uhapšenih koji se sumnjiče da su učestovali u pucnjavi u kojoj je ranjen Miro Čuljkovića (41), šef obezbeđenja noćnog kluba "Stefan Braun". Tužilaštvo je nakon saslušanja predložilo da im se odredi pritvor, takođe je i raspisana poternica za pucačem i još jednim osumnjičenim.

Saslušani muškarci Nikola S.,Slavoljub T. i devojka Milica D. koja im je pomagala, negirali su da su su učestvovali u delu nakon čega je tužilaštvo predložilo da im se odredi pretvor po svim osnovima, dok je tužilaštvo pritvor za Milicu predložilo zbog opasnosti od bekstva i uticaja na svedoke.

Podsećamo, do pucnjave na ulazu u klub došlo je posle sukoba dve grupe mladića zbog devojke koja je bila u društvu napadača. Obezbeđenje je, navodno, reagovalo i nasilnike izbacilo napolje, ali su se oni onda vratili sa pištoljima i pokušali ponovo da uđu unutra. Svedoci su navodno ispričali da su prvo naleteli na šefa obezbeđenja Mira Čuljkovića i zapucali na njega. 

Tagovi