Region

DETALJI NAPADA NA ŠEFA OBEZBEĐENJA U BG KLUBU - PUCALE DVE OSOBE: Prvi metak ga promašio, a evo šta se onda desilo

Autor Mia Radulović Izvor mondo.rs

Do pucnjave na ulazu u klub došlo je posle sukoba dve grupe mladića zbog devojke koja je bila u društvu napadača.

Izvor: Facebook

Slavoljub Trajković (42), zvani Trajko, uhapšen je zbog sumnje da je bio saučesnik u pokušaju ubistva šefa obezbedenja kluba "Stefan Braun", On je takođe ispalio jedan hitac u pravcu Mira Č. (42), koji je teško povređen. Međutim, prema nezvaničnim informacijama, Trajković je promašio, ali je potom u Mira Č. sedam hitaca ispalio muškarac koji je bio u njegovom društvu i za kojim je raspisana potraga, saznaje Kurir.

"Kako se sumnja, Trajković je pucao u pravcu šefa obezbeđenja kluba, ali taj hitac nije pogodio čoveka. Međutim, sedam metaka koje je ispalio muškarac za kojim se traga pogodio ga je u pluća, stomak i nogu", dodaje izvor Kurira.

Osim Trajkovića uhapšeni su i Nikola S. kao i Milica D. koja je te noći bila sa njima u klubu, a potom im pomogla tako što ih je odvezla sa mesta zločina i pomogla im da pokušaju da se sakriju od policije.

"Njih troje danas bi trebalo da budu saslušani u Višem tužilaštvu u Beogradu, za još dvojicom osumnjičenih se traga - kratko je potvrdio naš sagovornik.

Do pucnjave na ulazu u klub došlo je posle sukoba dve grupe mladića zbog devojke koja je bila u društvu napadača. Obezbeđenje je, navodno, reagovalo i nasilnike izbacilo napolje, ali su se oni onda vratili sa pištoljima i pokušali ponovo da uđu unutra. Svedoci su navodno ispričali da su prvo naleteli na šefa obezbeđenja Mira Č. i zapucali na njega. Trajković i Nikola S. od ranije su poznati policiji po različitim krivičnim delima.

"Trajkovića je tokom istrage o zločinima klana Veljka Belivuka i Marka Miljkovića pominjao svedok-saradnik Bojan Hrvatin. Naveo je da su neko vreme bili zajedno u zatvoru Zabela u kom su se i potukli. Ispričao je da je Belivuk saznao da Trajković priprema njegovu likvidaciju i da je planirano njegovo ubistvo, ali su pripadnici grupe uhapšeni pre nego što su ga ubili", podseća sagovornik.

Trajković je, navodno, ubistvo Belivuka planirao sa Aleksandrom Gligorijevićem Pukijem, koji je, kako se sumnja bio saradnik kriminalne grupe kog su ubili u Ritopeku kada su saznali da im radi o glavi.

Tagovi