Region

POLICAJKI (22) IZ NIŠA KOJA JE PUCALA U SEBE ODSTRANILI DIO PLUĆA! Ispalila metak u grudi iz službenog pištolja

Autor Mia Radulović Izvor mondo.rs

Mlada policajka sinoć nije bila na dužnosti.

Izvor: Kurir/Ana Paunković

U Kliničkom centru u Nišu operisana je policajka J. I. (22) koja je ranjena kada je, kako se pretpostavlja, sinoć pucala sebi u grudi iz službenog pištolja i njeno stanje je stabilno.

"Pacijentkinja je stabilno, operisana je i nakon toga se nalazi u jedinici intenzivne njege na Klinici za anesteziju i intenzivnu terapiju. Trenutno je stabilnih vitalnih parametara", potvrđeno je Blicu u KC Niš.

U niškoj policiji kažu da mlada policajka nije bila na dužnosti sinoć i da se utvrđuje šta se dogodilo.

"Dobili smo prijavu da je policajka, koja je bila van dužnosti, pucala sebi u grudi u privatnom automobilu. Obaviješteno je Više javno tužilaštvo i u toku je utvrđivanje svih okolnosti ovog događaja", kažu u niškoj policiji.

Prema prvim detaljima iz istrage, ona je iz pištolja CZ 99 pucala sebi u grudi u automobilu "BMW" koji je pronađen u Ulici Srđana Aleksića u Nišu.

"Pored nje je u trenutku ranjavanja bio mladić D. I. (22). Policija je u vozilu pronašla oružje, njenu patiku i jednu čauru. U vozačevom sjedištu uočena je rupa od ispaljenog metka. Metak joj je prošao kroz dojku, a zbog težine povrede ljekari su morali da joj odstrane dio pluća,", kaže izvor blizak istrazi za Telegraf.

Forenzičari niške policije noćas su do kasno vršili uviđaj u automobilu u kojem se odigrala drama, kako bi dokumentovali sve tragove u cilju rasvjetljavanja događaja i utvrđivanja svih okolnosti.

Tagovi