Region

PRVE SLIKE I SNIMCI SA BRODA GDJE JE NAĐEN ZAKLAN SRBIN: Uhapšeni tvrde da je sam sebi PREREZAO VRAT - ovo je sumnjivo!

Autor Jovana Raičević Izvor mondo.rs

U Đenovi je zaplijenjeno preko 400 kilograma kokaina, a policajci su na brodu sa ilegalnim tovarom našli mrtvog srpskog državljanina.

Izvor: Youtube/ GuardiaDiFinanza /screenshot

Na brodu "MSC Adelaide" na kojem je pronađen Srbin sa prerezanim vratom, italijanska policija zaplijenila je 450 kilograma kokaina, kada je pristao u luku u Đenovi. Tamošnje vlasti objavile su i fotografiju zaplenjene droge i snimak.

Inače, kako prenose mediji u Đenovi, policija ispituje da li je u pitanju ubistvo ili samoubistvo. Takođe se ispituje da li je i na koji način sumnjiva smrt Srbina povezana sa drogom koja je pronađena. Dva uhapšena muškarca s broda, kako navode italijanski mediji, policiji su rekli da se Srbin ubio, ali je sumnjivo to što oružje nije pronađeno pored tijela.

Brod je plovio pod zastavom Paname i imao je 21 člana posade. Kokain je pronađen u tovarima sa kafom, koja je stigla iz Brazila., a paketi su iznijeti u luku kako bi prošli kontrolu. Tokom noći, primijećeno je da se neko mota oko tovara, nakon čega je i otkrivena droga, koja na tržištu vrijedi oko 30 miliona eura.

Policija je zaplijenila 400 paketa punih kokaina, kako prenose italijanski mediji, brod je stigao u luku 6. februara.

Zaplena kokaina u Italiji
Izvor: YouTube/ GuardiaDiFinanza