Region

SAHRANJENA KSENIJA VUČIĆ NA NOVOM GROBLJU: Vučić sa Danilom i Milicom, okupio se veliki broj ljudi (FOTO,VIDEO)

Autor Mia Stanković Izvor mondo.rs

Ksenija Vučić iznenada je preminula u 56. godini u Beogradu.

Izvor: Kurir/Zorana Jetvić

Ksenija Vučić, poznata novinarka i prva supruga predsjednika Srbije Aleksandra Vučića, sahranjena je danas na Novom groblju u Beogradu, a saučešće primaju njena djeca Milica i Danilo, kao i bivši suprug, predsjednik Srbije Aleksandar Vučić.

Na Novom groblju okupio se veliki broj ljudi, koji donose vijence i izjavljuju saučešće Ksenijinoj djeci. Među prvima su na sahranu došli političari Milovan Bojić i Vojislav Šešelj, koji se pojavio u društvu svojih sinova.

Na sahranu je došao i Anđelko Vučić, otac predsjednika Aleksandra Vučića, koji je u ruci nosio vijenac sa natpisom "Kseniji poslednji pozdrav od Angeline i Bate". Poslije njega na sahranu su stigli Aleksandar Vulin, Maja Gojković, dr Darija Kisić Tepavčević, novinar Milomir Marić, Sloba Radanović, Dragan Marković, Željko Mitrović, Zoran Đorđević, Čedomir Jovanović, Milan Krkobabić, Goran Vesić, Dragan Džajić, Zvezdan Terzić, Miroslav Nikolić, Nebojša Stefanović, Ana Brnabić, Jelena Karleuša, Ivica Dačić...

Sahrani prisustvuje i patrijarh SPC Porfirije koji je poslije opela u kapeli održao i kraći govor.

Podsjetimo, Ksenija Vučić iznenada je preminula u 56. godini u Beogradu.

Ksenija Vučić bila je dugogodišnji novinar. Karijeru je započela na TV Studiju B, a poslednjih godina je vodila izuzetno gledane emisije na kanalima TV Pink.

Ksenija Vučić (djevojački Janković) je rođena u Beogradu. Pohađala je Osnovnu školu "Drinka Pavlović“ u Starom gradu. Novinarstvom se bavila 30 godina. Prije nego što je počela da uređuje i vodi emisiju "Pravac" na televiziji "Pink", Za direktorku kablovskog kanala "Pink 3" je izabrana 2015. godine. Ksenija Vučić je radila u časopisu "Srpska riječ", radiju "Fokus" i radiju "Indeks", kao i na televiziji "Studio B".

Ksenija i Aleksandar su se vjenčali 1997. godine u Novom Sadu. Iste godine Ksenija je rodila sina Danila, a 2002. godine su dobili ćerku Milicu. Nakon što je rodila Danila i Milicu povukla se sa srpske medijske scene, sve do ponovnog pojavljivanja na televiziji Pink, gdje je bila voditelj gorepomenute emisije "Pravac".