Region

BRNABIĆ: SRBIJA IZDEJSTVOVALA HRANU BEZ GLUTENA ZA NOVAKA, SPRAVE ZA VJEŽBANJE, SIM KARTICU...

Autor Jovana Raičević Izvor TV Pink

Premijerka Srbije Ana Brnabić otkrila je jutros gostujući uživo na televiziji, kako je rekla, ekskluzivne informacije o Novaku Đokoviću koji proživljava užas u hotelu za imigrante u Melburnu, piše Kurir.

Izvor: screenshot Pink tv

"Čula sam se s ministarskom spoljnih poslova Australije Mariz Pejn. Razgovarali smo dosta konstruktivno. Stalno smo u kontaktu, mi sa Vladom Australije, predsjednik Vučić sa Novakom..."

"Pokušavamo da olakšamo sve Novaku. Nažalost, on do finalne odluke ostaje u hotelu, ali smo uspjeli u jednoj stvari. Dostavljaće mu se hrana bez glutena, dobiće sprave za vježbanje, dobio je laptop, kao i sim karticu da bude u kontaktu sa svojima", rekla je premijerka Srbije jutros na TV Pink.

Ona je istakla da ministarka spoljnih poslova Australije sve razumije.

"Razgovor je bio konstruktivan. Žena sve razumije. Vlada je spremna da uradi sve kako bi Novaka pustili u Australiju. Ona je ponovila da će lično prenijeti ministarstvu unutrašnjih poslova. Odluka će biti u ponedeljak."

"Borimo se... Ovo je veoma emotivna situacija za nas... I australijska ministarka je u stalnom kontaktu s našom dijasporom, ona sve razumije, ima i mnogo prijatelja među tamošnjim Srbima... Ali znate da je Australija najzatvorenija zemllja kad je riječ o koroni tako da čekamo odluku suda u ponedeljak", dodala je premijerka Srbije.