Region

UŽAS U SRBIJI! ZLOSTAVLJAO PASTORKU GODINU DANA! "Kad god sam ga preklinjala da to ne čini, dobijala sam batine"

Autor Jovana Raičević Izvor Novosti

Prema nezvaničnim saznanjima o tome postoje i materijalni dokazi, jer je te gnusne radnje, navodno, snimao telefonom.

Izvor: Mondo/Stefan Stojanović

Zbog sumnje da je seksualno zlostavljao svoju pastorku (15), policija u Pančevu uhapsila je S. T. Takođe se sumnja da je izvršio nasilje u porodici.

Njegova nevjenčana supruga, a majka djevojčice, S. S. (31), tvrdi da je da nije smjela ranije da ga prijavi, jer je prijetio da će ubiti i nju i njenih petoro djece.

"Kad god sam reagovala i preklinjala ga da to ne čini, dobijala sam batine uz prijetnju nožem. U novogodišnjoj noći, kada je konačno uhapšen, zaista je htio da me zakolje, zato što sam mu se suprotstavila, ali sam uspjela da pobjegnem i da pozovem policiju", kaže ova žena.

Prema svjedočenju njegovo žene, S. T. ih je sve fizički i psihički maltretirao više od dvije godine, a nad pastorkom je seksualno počeo da se iživljava kada je imala svega 14 godina.

"Te večeri je po ko zna koji put krenuo nožem na mene, ali me je ćerka ovoga puta odbranila. Pokušavala je da mu otme sječivo i u toj borbi se posjekla. Skupila sam hrabrosti i taj momenat iskoristila da pozovem policiju", rekla je ona.

Prema nezvaničnim saznanjima o tome postoje i materijalni dokazi, jer je te gnusne radnje, navodno, snimao telefonom. Prema njenim riječima, S. T. je veoma nasilan, a naročito kada popije. Djeca nisu smjela ni da pričaju, a kamoli da u igri prave buku, kada je on tu.

"Živjeli smo u pravom paklu, a najgore je ćerki, koja zbog svega preživljenog ima velike traume. U stalnom je strahu da će se on vratiti i ponovo nas povrijediti. Ako se bude vratio, ispuniće svoje prijetnje. Znam ga", dodala je ona.