Region

"NISU IMALI NI SA KIM SUKOB, PITAO SAM IH": Oglasio se menadžer noćnog kluba - otkrio nove detalje izlaska Splićana!

Autor Jovana Raičević Izvor Blic.rs

On je rekao da momke niko nije dirao, niti je bilo problema.

Izvor: Društvene mreže/YouTube/Printscreen/Ne Aplouduj Pornice

Menadžer beogradskog kluba "Gotik", u kojem su Matej Periš iz Splita i njegovi prijatelji bili 30. decembra, veče prije Nove godine, je rekao da momke niko nije dirao, niti je bilo problema.

"Momci iz Splita nisu bili moji gosti, ušli su bez rezervacije u klub. Sve je bilo najnormalnije", rekao je menadžer.

 Dodaje da je pričao sa njegovim drugovima koji su mu rekli da je "sve bilo super".

"Pitao sam njegove drugove da li su bili ugroženi na bilo koji način u klubu, rekli su da nisu. Potvrdili su da nisu imali ni sa kim sukob, da su bili svi ljubazni", kaže organizator ove žurke, inače poznati beogradski ugostitelj.

Podsjetimo, Matej Periš je 30. decembra bio u provodu sa drugovima u popularnoj beogradskoj diskoteci, međutim u jednom momentu posle ponoći je ustao i napustio klub. Njegov izlazak iz kluba snimljen je sigurnosnim kamerama.

Nestanak mladića iz Hrvatske potresao je cio region. Ovaj slučaj je obavijen velom misterije jer nikome nije jasno kako je Matej nestao tek tako. Njegov otac Nenad Periša, doputovao je juče u Beograd kako bi direktno od pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova Srbije mogao da dobija informacije o svom sinu. Riječna policija već dva dana pretražuje Savu jer se sumnja da je Matej upao u rijeku.

Tagovi