Region

MALI CUNER I DALJE U BJEKSTVU, "ČEŠLJALI" MU ŠTEK STANOVE: Demolirao lokale u centru Beograda, policija ga svuda traži

Autor Jovana Raičević Izvor mondo.rs

Dan posle incidenta u klubu Kasina u Beogradu gdje je nakon svađe i koškanja sa obezbjeđenjem blindiranim "audijem" naletio na izlog poslastičarnice i kluba, Marko Guzijan poznatiji kao Mali Cuner i dalje je u bjekstvu.

Izvor: MUP Srbije

Policija je u potrazi za Cunerom pretresla njegovu kuću u Altini kao i nekoliko "štek" stanova za koje su sumnjali da bi u njima mogao da potraži utočište. Poslednje informacije iz policije kažu da se potraga za njim nastavlja nesmanjenim intenzitetom i da će potrajati sve dok ne bude priveden.

Podsjetimo, tokom koncerta Jelena Karleuše u "Kasini", vidno alkoholisan Mali Cuner je skočio na binu i hteo da igra sa pjevačicom. Intervenisalo je obezbjeđenje i pijanog Cunera uz koškanje i uvrede izvelo napolje. Posle prijetnje da će uskoro vidjeti ko je on, Mali Cuner je sjeo u blindirani "audi A8" i iz pravca jedne ulice naletio na izloge poslastičarnice i noćnog kluba.

Kada se uvjerio da je napravio dovoljno štete, dao se u bjekstvo gdje je porušio skoro 50 metara zaštitne ograde. Brzo nakon toga policija je pronašla njegov automobil i u njemu samo vidno pijanu Cunerovu kumu, dok je Marko po svemu sudeći pobjegao ranije iz kola. Potraga za Malim Cunerom je nastavljena nesmanjeim intenzitetom.

Marko Guzijan posjeduje debeli kriminalni dosije, a navodi se da je optužen za dvostruko ubistvo, ali i otmicu i mučenje Zlatka L. u avgustu 2016.godine nedugo nakon što je izašao iz maloljetničkog zatvora.

 Marko je postao poznat nakon što je 14. aprila 2007, kad je imao 16 godina, u pečenjari "Uno" u Zemunu ubio Zorana Dimitrijevića (51) i njegovog sina Aleksandra (22). Za ovaj zločin osuđen je na osam godina maloljetničkog zatvora. 

Ovako je izgledalo kada su ga zbog otmice Zlatka L. uhapsili 2017. godine: