Region

SCENA JE BILA KAO IZ HOROR FILMOVA! Detalji stravičnog udesa kod Zrenjanina - "Djeca su gledala kako im majka umire"

Autor Jovana Raičević Izvor mondo.rs

Stravični sudar dogodio se na ravnom dijelu puta, 50 metara od prve oštre krivine na izlazu iz Zrenjanina.

Izvor: Mondo/Stefan Stojanović

Direktan sudar sivog BMW-a i "pežoa 307" dogodio se 1. januara oko 17 sati u neposrednoj blizini Industrijske zone u Zrenjaninu. Poginuli su Mira Lakatuš (44), koja se nalazila u "pežou", i deset godina mlađi Stevica Batarika iz Elemira, koji je vozio BMW.

"Mirin suprug Dragan, porijeklom iz Elemira, u kritičnom je stanju i prebačen je u novosadski Klinički centar", kaže izvor blizak istrazi.

Stravični sudar dogodio se na ravnom dijelu puta, 50 metara od prve oštre krivine na izlazu od Zrenjanina prema Elemiru.

"Batarika je u selu poznat po brzoj vožnji. Sa više od 200 kilometara na sat je uletio u krivinu i očigledno je u tom trenutku izgubio kontrolu i bukvalno je pocijepao "pežo" i zakucao se u obližnju banderu pored druma", kaže mještanin Elemira, i dodaje da je Stevica trgovao automobilima i da je otac četvoro djece:

"Više od dva časa vatrogasci su njegovo telo izvlačili iz smrskane olupine, koliko je i saobraćaj bio u prekidu", dodaje mlađi muškarac.

Kako se saznaje, porodica Lakatuš je išla prema Elemiru u posetu i na čestitanje praznika kod Draganovih roditelja i sestre. Scena je bila kao iz najstrašnijih horor filmova.

"Djeca koja su na sreću zadobila samo lakše povrede, posmatrala su majku koja je na licu mjesta izdahnula, vriskala i zapomagala", potresno priča žena iz Zrenjanina.