Region

HAOS ISPRED KASINE NASTAO ZBOG KARLEUŠE? Pijani gost je spopadao, ona zvala obezbjeđenje - detalji incidenta u centru BG

Autor Mia Stanković Izvor mondo.rs

Incident se dogodio tokom prošle noći, a povrijeđenih nije bilo.

Izvor: Mondo/Stefan Stojanović

Ispred poznatog noćnog kluba "Kasina"  oko dva sata nakon ponoći pričinjena je veća materijalna šteta i nije bilo upotrebe vatrenog oružja, kako su mediji prvobitno prenijeli.

Policija je uhapsila jednu osobu i intenzivno traga za drugom. Incident se dogodio tokom nastupa Jelene Karleuše.

Kako prenose mediji, menadžerka kluba "Kasina" je izjavila da se oko dva na binu popeo jedan gost koji je želio da pleše s pevačicom. Karleuša je tada pozvala obezbjeđenje koje ga je izvelo ispred objekta. Nakon toga je, pretpostavlja se pod dejstvom alkohola ili narkotika, zaprijetio osoblju kluba da će im pokazati ko je on.

Potom je autom iz pravca Nušićeve ulice došao ispred Kasine, pri čemu je načinjena materijalna šteta na nekoliko objekata. Razbijeni su stakleni izlozi i metalna detektor vrata na ulazu u ugostiteljski objekat, žardinjera, zaštitna ograda. Pozornici su pokušali da zaustave vozača, ali im je pobjegao.

Automobil je kasnije zaustavljen na Karaburmi, a za volanom je zatečena djevojka kod koje je alko-testom izmereno više od 1,20 promila. Zadržana je na trežnjenju, a potraga za mladićem koji je izazvao incident je u toku.

Novinar Mladen Mijatović potvrdio je da se incident dogodio tokom nastupa estradne umjetnice.